Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос..

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос..

Здравейте, искам да попитам нешо... дистанционното на заводската ми аларма е счупено и искам да сменя тая пластмасова кутийка(просто ме дразни, иначе си работи). Колата ми е Fiat Bravo 1.8 16v, 97ма, дистанционното е с едно единствено копче(което ми прави пълно густо), хваща само на малко разтояние от колата 2-3 метра(което също ми прави пълно густо), изобщо нежелая да си сменям работещата заводска аларма с някаква нова, чието дистанционно има повече копчета от мобилен телефон и струва пари които не ми се дават. От Пловдив съм и незнам къде да отида ? Чудя се дали някой колега си пази това дистанционно, но е слагал друга аларма и старото не му трябва ? Имам и още един въпрос - Какви крушки ще ми препоръчате за късите. Желая нещо на прилична цена(10-15лв. бр.), което да свети малко по-надалече и по-бяло. Препоръчайте ми моля, магазин от където да си ги купя. Сегашните ми фарове са сигурно тези, с които колата е произведена(единственото, което искам да и сменя).
    Fiat Bravo 1.8 16v Gt

На другите въпроси немога да ти отговоря, но не си сменяй фаровете, ако са оригиналните !!!
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Той крушките иска да си смени, нищо че е писал фаровете Намери от някоя бензиностанция (Шел, ОМВ) лампи Osram Night Breaker и ще останеш доволен от светлината. Може и Osram Silverstar.Или от http://tmt-elkom.com/357/A009.html , Практикер, Метро.Разгледай и тази тема: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=20526
      Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

ПОради липсата на какъвто и да е контрол в/у тези неща, горещо ти препоръчвам да подмениш осветлението с ксенонови лампи. И само да вметна - каквато и лампа да сложиш - всички светят там където е насочен фарът. Ако искаш да ти свети по-надалееч - трябва да насочиш фара по-нагоре.

Коментар

Наистина крушките имат голямо значение. На купето ми стъклата на фаровете бяха матирали и си мислих, че като ги полирам ще си светнат фаровете, като на нормална кола. Е да ама не. Полирах ги до толкова, че са прозрачни като стъкло и колкото и да въртях регулажа им на горе и на долу - все едно, че карах на габарити. Дори и халогените светят по-ярко. Сложих ксенон и вече фаровете наистина светят. П.П. Виждал съм разликата между обикновена крушка и osram от по-скъпите - разликата е бая осезаема. Но рано или късно пак ще минеш на ксенон, като видиш разликата между него и крушка с нажежаема жичка. :D
          Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
          Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
          -------------------------------------------------------------

Коментар

Ами за мен по-важното беше капачето на дистанционното на алармата, ама карай...Мой приятел се занимава с авточасти и ми каза за тея найт брейкъри " светят, не са мн скъпи, ще ти харесат ". Щом и вие ги споменавате значи тях ще си купя. Благодаря. Мисля, че са Н1 12V 55W, нали не греша ?Оги, преди да пиша бях на един световар до опел от 80те изгнил и скапан.... почуствах се мн тъпо помислих, че са ми наклонени надуло завъртях .... и се оказа, че те са най - нагоре вдигнати. Халогенните имам чуство, че светят по - хубаво. Това ме накара да пиша ...Мисля сам да си сложа крушките, ако прецака мнещо, ще пиша пак...
            Fiat Bravo 1.8 16v Gt

Коментар

FBr-PBMM написа:
              Ами за мен по-важното беше капачето на дистанционното на алармата, ама карай...Мой приятел се занимава с авточасти и ми каза за тея найт брейкъри " светят, не са мн скъпи, ще ти харесат ". Щом и вие ги споменавате значи тях ще си купя. Благодаря. Мисля, че са Н1 12V 55W, нали не греша ?Оги, преди да пиша бях на един световар до опел от 80те изгнил и скапан.... почуствах се мн тъпо помислих, че са ми наклонени надуло завъртях .... и се оказа, че те са най - нагоре вдигнати. Халогенните имам чуство, че светят по - хубаво. Това ме накара да пиша ...Мисля сам да си сложа крушките, ако прецака мнещо, ще пиша пак...
              Ми Ксенон като искаш да заваряш и ноща да бъде ден,или по евтиния вариант Менте ксенон 15 лева кушката и не се нуждае от дошълнително захранване както ксенона , но светят сравнително добре.
              >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Working...
              X