Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Молба за смяна на H7 с H1 [Osram Night Breaker]

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Молба за смяна на H7 с H1 [Osram Night Breaker]

Честно казано, не знам има ли някой Fiat, който ползва H7 крушки.Ако има, имам следната молба.Купих си 4 крушки Osram Night Breaker от OMV.Когато реших да ги сменям обаче, се оказа че едната не е H1, каквито ползвам, а H7.Смотаните от OMV не са обърнали внимание, че при H1 има закачена и H7 от някой малоумник, а смотания Malone не е гледал какво купува.Грабнал съм четири бройки от стелажчето без да погледна означениеята на самите опаковки. Гледах само етикета на стелажа.Та молбата ми е:Ако някой ползва H7 Osram Night Breaker и му се налага смяна, да ми вземе една H1, а аз ще му дам моята H7.Не можех да я върна в бензиностанцията, тъй като в бързината бях вече поскъсал картонената опаковка.Крушката не е излизала от опаковката си, не е докосвана с ръце.Ако има някой, който иска да направим "сделката", слага крушката на неговата кола, уверява се, че свети и едва тогава ми купува H1.И ще пие бира с пържени картофи.Елхово, Ямбол и Русе са местата, където може да се видим за сделка и бири.Благодаря предварително!
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

Някой колега с МК2 мисля, че може да ти помогне. Те са с Н7. Иначе трябва да ги насмъмриш тези от бензиностанцията, да поискаш да говориш с Управителя на сответната бензиностанция, да го смъмриш и ще ти дадат желаната крушка. Все пак са те прекарали и трябва да си понесат последствията. Ама май е вече късно з амоето предложение.
    NOW: ???
    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Личен приятел ми е шефа дори, но ... като се замисля аз съм си виновен, да съм гледал.А и на касовата бележка си пише ясно три броя H1 и един брой H7. Да съм гледал, главната вина си е в мен.А и както казах, закъсах малко картонената опаковка и ми е крайно неудобно да правя постъпки в тази посока.
      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
      www.cyxap.com

Коментар

Working...
      X