Здравейте, Имам подобен проблем.Късата светлина на десния фат не работи.Крушката работи, бушоните са здрави.Ток до бушоните има.Масата на фаровете е ОК.Ток до кабела за лампата няма.По схема крушката е веднага след бушона, а релето е общо за двата фара (бушона).Остава кабела да е прекъснат ???Някой да е имал същия проблем ?Edit: Да спомена, че има около 6-7 теми за подобни проблеми и в нито една не пише какво е решението на проблема.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с къси светлини
Collapse
X
-
vgeorgiev написа:Здравейте, Имам подобен проблем.Късата светлина на десния фат не работи.Крушката работи, бушоните са здрави.Ток до бушоните има.Масата на фаровете е ОК.Ток до кабела за лампата няма.По схема крушката е веднага след бушона, а релето е общо за двата фара (бушона).Остава кабела да е прекъснат ???Някой да е имал същия проблем ?Edit: Да спомена, че има около 6-7 теми за подобни проблеми и в нито една не пише какво е решението на проблема.
Коментар
-
ogi28b написа:Владо, по цял ден съм у дома. Когато имаш време- мини да отстраним проблема и после ще пишем какво е било.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар