Значи искам да има функция някаде от метър да предопреждава с предупредителен сигнал преди да е докосната.Гледах такава на 1-2 коли. Някакви предложения за марка,модел ,цени ... просто искам това и да видга гюрлотия.Втората част на алармата съм аз с тръба в ръката
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръка за аларма
Collapse
X
-
Устройството, което ще те хваща от растояние е микровълнов сензор. Съответно алармата ти трябва да има вход за такъв. Допълнително се продават сирени, които да вдигат повече шум, но и в повечето комплекти на аларми си има някаква. Най-добре отиди до някой магазин в твоя град за такива играчки така, че да можеш да огледаш цените и да ти предложат нещо за което да ти гарантират добра работа. Ако не - има много сайтове, чрез които можеш да си поръчаш всичко това.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
-
Re: Препоръка за аларма
Fiat_Punto11 написа:Значи искам да има функция някаде от метър да предопреждава с предупредителен сигнал преди да е докосната.Гледах такава на 1-2 коли. Някакви предложения за марка,модел ,цени ... просто искам това и да видга гюрлотия.Втората част на алармата съм аз с тръба в ръката
Коментар
-
Re: Препоръка за аларма
tomny написа:Fiat_Punto11 написа:Значи искам да има функция някаде от метър да предопреждава с предупредителен сигнал преди да е докосната.Гледах такава на 1-2 коли. Някакви предложения за марка,модел ,цени ... просто искам това и да видга гюрлотия.Втората част на алармата съм аз с тръба в ръката>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар