Какво трябва да се разглоби за да се смени крушката на запалката?И тази на пепелника(ако изобщо има!Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се сменя крушката на запалката и пепелника?
Collapse
X
-
Крушката на самия пепелник е лесно да се смени но на самата запалка си е голям филм и честно казано не ми се захваща ако ми се наложи втори път да го правя.На запалката е едно крушле с зелено гумено чорапче и се изтегля лесно с пинцета примерно, сваляш внимателно чорапчето поставяш го върху новата крушка и Я поставяш обратно на мястото и.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
batproho написа:Крушката на самия пепелник е лесно да се смени но на самата запалка си е голям филм и честно казано не ми се захваща ако ми се наложи втори път да го правя.На запалката е едно крушле с зелено гумено чорапче и се изтегля лесно с пинцета примерно, сваляш внимателно чорапчето поставяш го върху новата крушка и Я поставяш обратно на мястото и.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:batproho написа:Крушката на самия пепелник е лесно да се смени но на самата запалка си е голям филм и честно казано не ми се захваща ако ми се наложи втори път да го правя.На запалката е едно крушле с зелено гумено чорапче и се изтегля лесно с пинцета примерно, сваляш внимателно чорапчето поставяш го върху новата крушка и Я поставяш обратно на мястото и.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
dimodd написа:Благодаря ви!Дано имам успех!p.s.А най-гадното е че не използвам пепелника и запалката,освен да си включвам навигацията и антирадар-а...!Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Geraka написа:А някой знае ли колко струва и от къде да си купя такива крушки, че днеска го разглобих тотално и го изчистих и мисля да сменя и двете?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Смених ги....ама тая на запалката пак не светна....утре ще пробвам да взема още една лампичка и да я сменя отнова(да не би да съм съсипал тая)....ако не е от лампата къде да търся проблема?Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Много са пикливи тия лампета, каквато и марка да вземеш, така че ... купи си няколко. Аз имам поне десет в багажника при другите резервни крушки.И разгледай вътре пластинките де, може нещо там да не прави контакт..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Vladim написа:Разгледай пластинките, както ти е казал колегата и дали телчетата на самата крушка контактуват в тях. Понякога при транспортиране се изкривяват. И разбира се пробай дали свети преди да си сглобил!Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар