Шойн е положението.Щом си успял да го разглобиш и сглобиш всичко без да го счупиш и е светнало, всичко е наред.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се сменя крушката на запалката и пепелника?
Collapse
X
-
Geraka написа:Смених крушката, понаместих кабелчетата на самата крушка, че се бяха разместили и всичко светна Ето и една снимка как бях разпарчедосал всичкоAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Malone написа:Шойн е положението.Щом си успял да го разглобиш и сглобиш всичко без да го счупиш и е светнало, всичко е наред.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Vladim написа:Fiat_Punto11 написа:Убихте ме с таз дискосия деаа и таз крушка деа .. както и да е нека има светлина ..>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:... аз даже бих заменил въпросната крушчица със син ярък светодиот за по ефектно ...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Fiat_Punto11 написа:... аз даже бих заменил въпросната крушчица със син ярък светодиот за по ефектно ...Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар