Здравейте. Купих си гаден руски радар-детектор преди 2 седмици и вчера за сефте ми се отчете и сега съм решил да го правя стационарен. Та въпроса ми е има ли в плафона захранващ + , който е вързан към контактния ключ за да се стартира детектора при всяко палене. Най-близкия + за който се сещам е в запалката, но не ми се прекарват 2 метра жици.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Захранване на радар-детектор
Collapse
X
-
Re: Захранване на радар-детектор
maskarata написа:Здравейте. Купих си гаден руски радар-детектор преди 2 седмици и вчера за сефте ми се отчете и сега съм решил да го правя стационарен. Та въпроса ми е има ли в плафона захранващ + , който е вързан към контактния ключ за да се стартира детектора при всяко палене. Най-близкия + за който се сещам е в запалката, но не ми се прекарват 2 метра жици.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Идеята ми е да не работи постоянно нещо не ме кефи, а само когато е даден контакт, но може и да го направя с копче, което няма да е трудно. Иначе за радара взех го от димитровградския пазар за 33лв. и общо взето не прихваща много фалшиви сигнали, а ченгелите ги лови при пряка видимост от около 500-600 метра в градска среда извънградско предполагам повече, но още нямам наблюдения.ПП: За колегите които пътуват често до Димитровград - ACHTUNG във село Върбица и Горски извор има статични камери карайте с 50 км/ч, преди 3 седмици получих честитка с 26 км. превишение.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
maskarata написа:Идеята ми е да не работи постоянно нещо не ме кефи, а само когато е даден контакт, но може и да го направя с копче, което няма да е трудно. Иначе за радара взех го от димитровградския пазар за 33лв. и общо взето не прихваща много фалшиви сигнали, а ченгелите ги лови при пряка видимост от около 500-600 метра в градска среда извънградско предполагам повече, но още нямам наблюдения.ПП: За колегите които пътуват често до Димитровград - ACHTUNG във село Върбица и Горски извор има статични камери карайте с 50 км/ч, преди 3 седмици получих честитка с 26 км. превишение.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Аз открих плюс при контакт на една от допълнителните жички под плафона, които сигурно са за фабрична аларма, или шибидах. Всъщност имам два допълнителни снопа, единият е с повечко жички, вторият е само с две. Една от тези двете е + при контаткт, успех! Ето, как се получи при мен вграждането на евтин модел Кобра: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=44158&start=30Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Аз открих плюс при контакт на една от допълнителните жички под плафона, които сигурно са за фабрична аларма, или шибидах. Всъщност имам два допълнителни снопа, единият е с повечко жички, вторият е само с две. Една от тези двете е + при контаткт, успех! Ето, как се получи при мен вграждането на евтин модел Кобра: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=44158&start=30>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Колега Vladim благодаря днеска утре ще проверя дали наистина има такава жица. Относно какво лови и какво не - детектора е еднобандов и лови само старите радари. Тези новите, които са на статичните камери изобщо не ги подушва. За това си трябва COBRA ама пусто много пари.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:Vladim написа:Аз открих плюс при контакт на една от допълнителните жички под плафона, които сигурно са за фабрична аларма, или шибидах. Всъщност имам два допълнителни снопа, единият е с повечко жички, вторият е само с две. Една от тези двете е + при контаткт, успех! Ето, как се получи при мен вграждането на евтин модел Кобра: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=44158&start=30Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар