интересна работа нямам ляв мигач тоест имам обаче сега ще опиша какво става.1.При светанти фарове отзад не мига жълтата светлина а ми мига стопът и габарита след като изключа мигача си светят нормално изключа ли фаровете мигача си работи( ако на централната конзолка не свети лампичката за фаровете оба)2.При натисната спирачка мигачат изчезва пусна ли я започва да мига тоест стигам до извода че не трябва да свети нищо друго зада имам мигач а и скоро ми направи впечатление че когато натисна спиракчката светка и въпросната лампичка която отбелязах с зелено на снимката чух много мнения че може да е маса може да е реле може и от щракалката там горе на вола незнма как му се вика .. някой амо може да помогне с нещо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
заден ляв фар ми прави цветомузика
Collapse
X
-
simeon3000 написа:Букси, писти, разхлабват се, мокрят се, дискотека. И на голфовете е такаAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
я пак да питам преди няколко вечери забелязах че левият ми фар няма къси светлини съответно имах проблем с "милицюнерити" отварям го вчера и крачето там където се хваща крушката от тенекия направо изгоряло по очагърках го и всичко шес и се чудя понеце отзад беше станала същата работа гряло горяло топило може ли да има общо междо двете и да имам проблем по инсталацията някъде ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар