Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с ел стъклата на Fiat Brava 2000g.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Проблем с ел стъклата на Fiat Brava 2000g.

    Прозореца на лявата ми врата не се отваря и затрваря. Дясната е ок.Пробвах машинката от лявата врата на дясната и се оказа , че работи. Чувам , че някакво реле прищтраква в краката на дясностоящия, когато натискам копчето. Дали това има някаква връзка или не? Какъв би могъл да е проблема и как да го отстраня. На някой случвало ли му се е?

    #2
    Това реле в е един голям блок зад жабката. След като се чува прищракване провеки връзкита между релето и мотора. Като начало те съветвам да откриеш блока и релето и да огледаш връзките около релето и по-специално спойките! Често спойките на релетата в нашите фиатки дават фира, например релето за мигачите... Ако проблемът не е там, отвий куплунга между вратата и купето, почисти го с контактен спрей, или малка пиличка пин по пин и пак го сглоби. Дори за по-лесно започни от куплунга, успех!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

    Коментар


      #3
      Здрасти.Много ти благодаря за съвета. Намерих релето в жабката и го извадих. Потърсих го в моргите същото и ми го предложиха за 20лв., В "Бак стрейт" ми го предложиха за 195лв. Без да искам изтървах обаче моето реле, докато го оглеждах и после като реших да пробвам моето отново преди да купя друго - то взе че проработи... Може би от удъра нещо се е понаместило. Така и не ми стана ясно, но важното е, че сега и 2-та ми прозореца работят.Поздрави и пак благодаря!Марин

      Коментар

      Working...
      X