Казаха ми,че за 20-30 лева може да се преустрои касетофона на мареята да възпроизвежда музика от флашка.На някого идвала му е тази идея и дали е трудно да се направи,а и също дали си струва?Според мене предимството е,че не са необходими касетки и на флашката много лесно можеш да си записваш каквато искаш музика.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стереокасетофон на Марея уикенд и музика от флашка?
Collapse
X
-
Re: Стереокасетофон на Марея уикенд и музика от флашка?
ivannik написа:Казаха ми,че за 20-30 лева може да се преустрои касетофона на мареята да възпроизвежда музика от флашка.На някого идвала му е тази идея и дали е трудно да се направи,а и също дали си струва?Според мене предимството е,че не са необходими касетки и на флашката много лесно можеш да си записваш каквато искаш музика.
-
с трансмитера се губи качеството... със по-скъпите може и да не е така, но с тези от 20-30 лв. не е добро... (лично мнение)и все пак ако не държиш чак толкова на това да слушаш музика с високо качество трансмитерите са един от най-добрите варианти... и не се налага да сменяш красивия, но морално остарял касетофон с грозния панел за cd плейър
Коментар
-
kim_ko написа:с трансмитера се губи качеството... със по-скъпите може и да не е така, но с тези от 20-30 лв. не е добро... (лично мнение)и все пак ако не държиш чак толкова на това да слушаш музика с високо качество трансмитерите са един от най-добрите варианти... и не се налага да сменяш красивия, но морално остарял касетофон с грозния панел за cd плейърФиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
-
trace написа:Доста по-лошо.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
dobrujanetza написа:А качеството на звука не е по-лошо от това радиото.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
ivannik написа:kim_ko написа:с трансмитера се губи качеството... със по-скъпите може и да не е така, но с тези от 20-30 лв. не е добро... (лично мнение)и все пак ако не държиш чак толкова на това да слушаш музика с високо качество трансмитерите са един от най-добрите варианти... и не се налага да сменяш красивия, но морално остарял касетофон с грозния панел за cd плейърAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
И аз мисля по подобен въпрос, но доникъде не съм стигнал. Не ми се маха оригиналното радио и ако се използва усилвателя му с идеята за комбиниране с флашка, то границите на звуковата му честота на пропускане и динамиката му са идеални за случая. Т. е. съвсем достатъчни, като се има в предвид че MP3-ката е компресиран вариант на музика и също не е с висока вярност. Освен това, повечето музика е сваляна от интернет и битрейта там е под 128, което е крайно незадоволително, дори и за по непретенциозните. Та ако някой има идея за подобна екстра, дори и с електронна схема за ръчна изработка, да бий камбаните.Fiat Marea TD100
Коментар
-
iuly_vn написа:И аз мисля по подобен въпрос, но доникъде не съм стигнал. Не ми се маха оригиналното радио и ако се използва усилвателя му с идеята за комбиниране с флашка, то границите на звуковата му честота на пропускане и динамиката му са идеални за случая. Т. е. съвсем достатъчни, като се има в предвид че MP3-ката е компресиран вариант на музика и също не е с висока вярност. Освен това, повечето музика е сваляна от интернет и битрейта там е под 128, което е крайно незадоволително, дори и за по непретенциозните. Та ако някой има идея за подобна екстра, дори и с електронна схема за ръчна изработка, да бий камбаните.Фиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
-
simeon3000 написа:... Купете си едно стерео кабелче за 2-3 лева и с поялника за 5-10 мин. работа ще имате вход за външен източник: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=41654Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар