simeon3000 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стереокасетофон на Марея уикенд и музика от флашка?
Collapse
X
-
-
Аз точно това съм направил, по малко по-различен начин. Конектора прекъсва сигнала от предусилвателя към крайното стъпало преди потенциометъра. Така като включиш външен източник, прекъсва звука и от радиото, и от касетофона, в зависимост от това, което слушаш в момента. (не че вече някой слуша касети, де ) Иначе това за mute функцията е готино. Ама можеше да го "барнеш" повечко откъм външен вид. Малко си еб@л м@м@та на касетофона
Коментар
-
Днеска един съсед ми показа неговото устройство.Може би повечето от вас го знаят,но да обясня.Той каза,че било МР3-касетка за касетофон,която лъже касетофона и кабел около един метър със жак накрая.Този жак се включва към възпроизвеждащо устройство с размери малко по-големи от флашка с дисплейче,което показва музиката.Това устройство има изход като флашка и 2 ГБ памет,за записване на музика от компютър.Пробвах го на моя радиокасетофон AD-185M.Качеството на възпроизводство не е по-лошо от това на радиокасетофона.Недостатъците му са,че има кабел,/който може да се направи така,че да се скрие в таблото/ и малко и неудобно за работа дисплейче.За цената също нямам информация.Фиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар