Здравейте колеги!,от 2 часа търся във форума и немога да намеря инфо относно връзването на МП3 плеър към изхода за СД-чейнджъра.Някъде бях чел за това, даже имаше и снимки, но сега не го намирам.Молбата ми е да ми пратите линка със схеми за начина, по който се свързват кабелите и съвети относно свързването.Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свързване на MP3-плеър към изхода за CD-чейнджъра на Браво
Collapse
X
-
Re: Свързване на MP3-плеър към изхода за CD-чейнджъра на Бра
tzetzo написа:Здравейте колеги!,от 2 часа търся във форума и немога да намеря инфо относно връзването на МП3 плеър към изхода за СД-чейнджъра.Някъде бях чел за това, даже имаше и снимки, но сега не го намирам.Молбата ми е да ми пратите линка със схеми за начина, по който се свързват кабелите и съвети относно свързването.Благодаря предварително!Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
-
http://cgi.ebay.de/AUX-IN-LINE-IN-Adapter-fuer-Blaupunkt-VDO-Grundig_W0QQitemZ170322757247QQcmdZViewItemQQptZKa bel_Stecker?hash=item27a807067f&_trksid=p3286.c0.m 14&_trkparms=65%3A12|66%3A2|39%3A1|72%3A1229|240%3 A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50 Аз взех едно такова. Бачка без проблем за сега.Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар