Fiat_Punto11 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SONY CDX-GT225 суб изход май не работи.
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
batproho написа:Никой и не те кара на сила да го сменяш макар че ако го направиш ще разбереш какво е звук .Marea Weekend
2,4 JTD 130 '99
Коментар
-
колега мисля ,че относно 3тата картинка хората са имали предвид Активен Суб Буфер с вграден усилвател ... но много рядко се срещат за кола такива ...(когато усилватела се намира в кутията на Суб буфера се води активен суб буфер , а когато е извън кутията пасивен ) за мен няма значение дали е вън или вътре принципната схема е една и съща...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
И мен на такива мисли ме навежда илюстрацията а на практика свързването на пасивен или активен суб буфер си е едно и също.А относно разликата в качеството на звука на един и същи клас Сони и Пайниър не ми се спори, когато Сони направят толкова настройки и под настройки на филтри предна и задна линия пак ще си говорим .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Сони и Пайниър ...Marea Weekend
2,4 JTD 130 '99
Коментар
-
абе то и за 200 лева има паинери , ама паинер с паинер не си мясат , секи модел е различен ... докато при сони по евтината алтернатива почти сичко е еднакво ... а да спорим кое по добро няма смисал на сони колините са кофти ... паинер ги признавам имат добри филтри особено в тея за басс ... аз лично предпочетох сонито щото е по-евтино и имаше суб оут(което непремноо исках) и имаше S-MOSFET .Струваше някаде към 189 лева а модела на паинер със суб оут беше кам 300-400 ...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
mareauser написа:...Относно картинката,явно са имали впредвид суб с усилвател,но никъде не пише. :D И за това се подлъгах.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
mareauser написа:Колега,благодаря за пояснението. Моя грешка,че не съм се разровил да разбера как се превежда това и какво значи.А май трябваше да го направя преди да пиша,но помислих,че съм изгорил нещо.Не можах да намеря в нета какво е това RСA.Няма значение.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
mareauser написа:Може и да е така колега,ама аз де да знам .Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Ми тогава откъде иде думата "чинчове"?На нашенски са "камбанки",а "чинч" на какъв език е и ’ко значи? Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Yellow_Flash_Colorz_PDT_35 А сега де>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар