Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SONY CDX-GT225 суб изход май не работи.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat_Punto11 написа:
    batproho написа:
    Fiat_Punto11 написа:
    Биа , Биа... и се пак няма да сменя Сони за Паинер ... въпреки ,че Паинер си е Паинер ...
    Никой и не те кара на сила да го сменяш макар че ако го направиш ще разбереш какво е звук .п.с. Извинявай за офтопика Аз също работя в Равда но целогодишно .
    аз не работя ... имам си жилища там ... както и да е (пробвах да работя по миналото лято в местния нет доствачик при чич Митко ,ама не са разбрахме много ) аее кво да кажа повечето са правят ,че имат пари пък нямат пукнат лев в джоба ....почти всички паралии са лизинг маняци ... всичко е грандомания мисля ,че ти сам си се уверил ,че повече са "ВЪЗДУХАРИТЕ"
    Напълно съгласен с констатацията Ти .
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
      Никой и не те кара на сила да го сменяш макар че ако го направиш ще разбереш какво е звук .
      Колега,много ме съмнява,че еднакъв клас Пайниър ще ми хареса повече от Сонинцето.Не съм голям музик-маниак,но не ми е все едно как се чува.Брата е пробвал на РАРАУТ и няма звук на говорителя.Явно си требе амп.Той в неговия Опел Астра(комби)докарва доста силен звук с оригиналните говорители.Малко по-твърд бас,но пък по-здрав.С 4Х15W е май.Колеги,хайде да разтълкуваме третата картинка.
      Прикачени файлове
      Marea Weekend
      2,4 JTD 130 '99

Коментар

колега мисля ,че относно 3тата картинка хората са имали предвид Активен Суб Буфер с вграден усилвател ... но много рядко се срещат за кола такива ...(когато усилватела се намира в кутията на Суб буфера се води активен суб буфер , а когато е извън кутията пасивен ) за мен няма значение дали е вън или вътре принципната схема е една и съща...
        >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

И мен на такива мисли ме навежда илюстрацията а на практика свързването на пасивен или активен суб буфер си е едно и също.А относно разликата в качеството на звука на един и същи клас Сони и Пайниър не ми се спори, когато Сони направят толкова настройки и под настройки на филтри предна и задна линия пак ще си говорим .
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
            Сони и Пайниър ...
            Колега,не искам да спорим,но претъпкано с екстри и настройки също не е много добре.И няма нужда да сравняваме твойто за 300 с мойто за 150 лева.На мен звука на Сони си ми харесва.Вкус-другар няма.Може-би не съм попадал на добър "пакет" музика-колони.Относно картинката,явно са имали впредвид суб с усилвател,но никъде не пише. :D И за това се подлъгах.
            Marea Weekend
            2,4 JTD 130 '99

Коментар

абе то и за 200 лева има паинери , ама паинер с паинер не си мясат , секи модел е различен ... докато при сони по евтината алтернатива почти сичко е еднакво ... а да спорим кое по добро няма смисал на сони колините са кофти ... паинер ги признавам имат добри филтри особено в тея за басс ... аз лично предпочетох сонито щото е по-евтино и имаше суб оут(което непремноо исках) и имаше S-MOSFET .Струваше някаде към 189 лева а модела на паинер със суб оут беше кам 300-400 ...
              >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

mareauser написа:
                ...Относно картинката,явно са имали впредвид суб с усилвател,но никъде не пише. :D И за това се подлъгах.
                Има едно *2 пояснение върху кабела с чинчовете, което си ни спестил. Можеш в нета да провериш, какво означава RCA Четенето на упътванията върши работа, особено ако се вглеждаш в детайлите и най-вече в тези, които не са ти ясни и се опиташ да ги разгадаеш! :D Както се вижда от другият край схематично чинчоеете не завършват към говорител, а към дупка разбирай вход на усилвател. А иначе... От 20 години откакто за първи път видях чинчове не съм срещал някъде фабрично да се използват за силово натоварване, т.е. за директно свързване на говорители. Винаги чинчовете се използват за нискочестотни и нисковолтови свързвания. Използвал съм схеми от моят плеър. Разликата е само, че има и допълнителен нискочестотен вход на чинчочве до изхода, който коментираме.
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Колега,благодаря за пояснението. Моя грешка,че не съм се разровил да разбера как се превежда това и какво значи.А май трябваше да го направя преди да пиша,но помислих,че съм изгорил нещо.Не можах да намеря в нета какво е това RСA.Няма значение.
                  Marea Weekend
                  2,4 JTD 130 '99

Коментар

mareauser написа:
                    Колега,благодаря за пояснението. Моя грешка,че не съм се разровил да разбера как се превежда това и какво значи.А май трябваше да го направя преди да пиша,но помислих,че съм изгорил нещо.Не можах да намеря в нета какво е това RСA.Няма значение.
                    колега RCA са чинчовете на кабела бе .. или казано по нашенски камбанки или аз така ги знам бяла и червена ... както и да е аз се радвам за темата хубава стана ... ако някои иска да сподели нещо за неговото сони нека пише...

Коментар

Може и да е така колега,ама аз де да знам .Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Ми тогава откъде иде думата "чинчове"?На нашенски са "камбанки",а "чинч" на какъв език е и ’ко значи? Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Yellow_Flash_Colorz_PDT_35 А сега де
                      Marea Weekend
                      2,4 JTD 130 '99

Коментар

RCA няма общо с вида на кабела и накрайниците, а по-скоро касае сигнала. Означава небалансиран аудио сигнал! Не ми се влиза в подробности, че ще взема да ви объркам! :D
                        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

mareauser написа:
                          Може и да е така колега,ама аз де да знам .Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Ми тогава откъде иде думата "чинчове"?На нашенски са "камбанки",а "чинч" на какъв език е и ’ко значи? Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Yellow_Flash_Colorz_PDT_35 А сега де
                          Както кажете ...

Коментар

Vladim написа:
                            RCA няма общо с вида на кабела и накрайниците, а по-скоро касае сигнала. Означава небалансиран аудио сигнал! Не ми се влиза в подробности, че ще взема да ви объркам! :D
                            Е това е друго вече.Благодарско за инфото,макар и кратко. :D
                            Marea Weekend
                            2,4 JTD 130 '99

Коментар

Working...
                            X