mareauser написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SONY CDX-GT225 суб изход май не работи.
Collapse
X
-
Да добавя още нещо.Правилно си забелязал,че LPF функцията при активиране не промена звука на четиритеканала на изхода на сидито.Функцията е единствено и само за изхода SUB.Закачиш ли усилвател обаче на този изход веднага се променя звука при смянана LPF ON,OFF или някоя от двете възможни честоти.FIAT Brava 1.6 16v 1996г.
FIAT Doblo 1.2 8v 2001г.
Коментар
-
[quote=mareauser][quote="Сега звука ми е приятно висок(не мога да го слушам повече от 10-15 минути усилен),с мек бас.Малко грозно,ама няма да ходя на изложба,я.[/quote] Здравейте аз съм оня пак с лошия български ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_25 Yellow_Flash_Colorz_PDT_17 колега влез в менюто и търси LOUD и го дай на ON да осетиш басса в колоните ... дори и без суб ... това е нещо като хипер басс. Yellow_Flash_Colorz_PDT_42>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:Здравейте аз съм оня пак с лошия български ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_25 Yellow_Flash_Colorz_PDT_17 колега влез в менюто и търси LOUD и го дай на ON да осетиш басса в колоните ... дори и без суб ... това е нещо като хипер басс. Yellow_Flash_Colorz_PDT_42Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Това пък, как реши че го има в тези модели Сонита? :DFiat_Punto11 написа:колега влез в менюто и търси LOUD и го дай на ON да осетиш басса в колоните ... дори и без суб ... това е нещо като хипер басс. Yellow_Flash_Colorz_PDT_42v_ananiev написа:...когато е изключено и работи "DEMО" функцията . натиснете джойстика за да влезете в менюто. Там има едно меню мисля беше AUX ON/OFF или SUB ON/OFF ,та от там се включват чинчовете за усилвателя.Marea Weekend
2,4 JTD 130 '99
Коментар
-
mareauser написа:Vladim написа:Това пък, как реши че го има в тези модели Сонита? :DFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
ммм незнам колега твоя модел е по нов от нашите даже имаш USB би трябвало да имаш екстрата се пак е нещо по-добро и краините стапала 2те са 2 х 50 смисъл ,че би трябвало да го има.В интересен на истината добре ,че ми казахте за държане на копчето за влизане в меню СЕТЪП и го открих ..>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:ммм незнам колега твоя модел е по нов от нашите даже имаш USB би трябвало да имаш екстрата се пак е нещо по-добро и краините стапала 2те са 2 х 50 смисъл ,че би трябвало да го има.В интересен на истината добре ,че ми казахте за държане на копчето за влизане в меню СЕТЪП и го открих ..Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:Ми има LOUD ... се пак е за бас маняци Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 обаче на Pioneer си няамам и понятие къде може да е заврянo ... но съм сигорен ,че сяко SONY CD го има...Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:Биа , Биа... и се пак няма да сменя Сони за Паинер ... въпреки ,че Паинер си е Паинер ...Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Fiat_Punto11 написа:Биа , Биа... и се пак няма да сменя Сони за Паинер ... въпреки ,че Паинер си е Паинер ...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар