Fiat_Punto11 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SONY CDX-GT225 суб изход май не работи.
Collapse
X
-
mareauser написа:Колега,моята картинка е по-различна.Сега вече няма значение.Брата се сдоби със същото и той си пази книжките.Ще снимам и ще покажа защо стана объркването.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:Не като замисъл и идея е добре дане се нуждаеш от никакви усилватели и точно да си имаш вграден усилвател на бас канала ... ама в БГ такова ЦД несъм виждал да се продава и а дори да го има няма да струва толкова леко.Ми то модела GTX222 с GTX225 са еднакви нямат никаква разлика само леко в цвета на панела ... аз даже се чудех кои да си взеам и питам ква е разликата ама завалиите и те незнаят какво продават.Добрече преди да си го купя бях чел точно какво има и няма ...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
mareauser написа:Сигорно са същите,да.Аз доколкото гледах даже 4-5 модела май нямат разлика.Само външния вид,и диодното осветление май.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Колега със сонито,неси изгорил нищо.В това сигурно вече сам си се убедил.Освен всичко казано дотук изкам да добавя следното:1.Нормално на суб изхода получаваш цялата честотна лента.2.Ако изкаш на суб изхода само ниски честити да излизат,то трябва да ги укажеш от менюто на сидито.Задържаш натиснат кръглият бутон за усилванетоняколко секунди и влизаш в подменю LPF -OFF,активираш го със завъртане на бутина.Можеш да избираш между две честоти (125 означава 125 херца горна гранична честота т.е.честотите от 125 до 20 000херца са изрязани и няма да отиват в усилвателя,ще се пропускат само ниските до 125).Мисля четази функция много ще ти хареса.Поздрави за отличният избор!SONY винаги дава повече.FIAT Brava 1.6 16v 1996г.
FIAT Doblo 1.2 8v 2001г.
Коментар
-
flash написа:Колега със сонито,неси изгорил нищо.В това сигурно вече сам си се убедил.Освен всичко казано дотук изкам да добавя следното:1.Нормално на суб изхода получаваш цялата честотна лента.2.Ако изкаш на суб изхода само ниски честити да излизат,то трябва да ги укажеш от менюто на сидито.Задържаш натиснат кръглият бутон за усилванетоняколко секунди и влизаш в подменю LPF -OFF,активираш го със завъртане на бутина.Можеш да избираш между две честоти (125 означава 125 херца горна гранична честота т.е.честотите от 125 до 20 000херца са изрязани и няма да отиват в усилвателя,ще се пропускат само ниските до 125).Мисля четази функция много ще ти хареса.Поздрави за отличният избор!SONY винаги дава повече.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Ами в такъв случай няколко месеца ръчкане на Сонито ти спестяват 15 мин.четене на ръководството .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:пише на english аз кат го вида рядко си правя труда да чета,освен ако не разбирам нещо...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
В интерес на истината гледам само схемите , другото неме вълнува не ми е кеф дачета , кеф ми е даго разуча пък после да гледам опътването... иначе англиския ми е средно развален, винаги мога да разбера даден текст какво значи ... аконе с това което знам с транслатор google... Обаче и в Техномаркет големите глави с англсикия и те не го знаят това за задържане на копчето... и залаост моето опътване бъро си замина ... и гаранцията не попълних щото си го монтирах сам ... нема такова ако се развали ... понеже знам колко е размотаването кам 2-3 месеца и накрая пак няма нишо ...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:В интерес на истината гледам само схемите , другото неме вълнува не ми е кеф дачета , кеф ми е даго разуча пък после да гледам опътването... иначе англиския ми е средно развален, винаги мога да разбера даден текст какво значи ... аконе с това което знам с транслатор google... Обаче и в Техномаркет големите глави с англсикия и те не го знаят това за задържане на копчето... и залаост моето опътване бъро си замина ... и гаранцията не попълних щото си го монтирах сам ... нема такова ако се развали ... понеже знам колко е размотаването кам 2-3 месеца и накрая пак няма нишо ...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
flash написа:Колега със сонито,неси изгорил нищо.В това сигурно вече сам си се убедил.Освен всичко казано дотук изкам да добавя следното:1.Нормално на суб изхода получаваш цялата честотна лента.2.Ако изкаш на суб изхода само ниски честити да излизат,то трябва да ги укажеш от менюто на сидито.Задържаш натиснат кръглият бутон за усилванетоняколко секунди и влизаш в подменю LPF -OFF,активираш го със завъртане на бутина.Можеш да избираш между две честоти (125 означава 125 херца горна гранична честота т.е.честотите от 125 до 20 000херца са изрязани и няма да отиват в усилвателя,ще се пропускат само ниските до 125).Мисля четази функция много ще ти хареса.Поздрави за отличният избор!SONY винаги дава повече.Marea Weekend
2,4 JTD 130 '99
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар