Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SONY CDX-GT225 суб изход май не работи.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat_Punto11 написа:
    ...
    Колега,моята картинка е по-различна.Сега вече няма значение.Брата се сдоби със същото и той си пази книжките.Ще снимам и ще покажа защо стана объркването.
    Marea Weekend
    2,4 JTD 130 '99

Коментар

mareauser написа:
      Колега,моята картинка е по-различна.Сега вече няма значение.Брата се сдоби със същото и той си пази книжките.Ще снимам и ще покажа защо стана объркването.
      Не като замисъл и идея е добре дане се нуждаеш от никакви усилватели и точно да си имаш вграден усилвател на бас канала ... ама в БГ такова ЦД несъм виждал да се продава и а дори да го има няма да струва толкова леко.Ми то модела GTX222 с GTX225 са еднакви нямат никаква разлика само леко в цвета на панела ... аз даже се чудех кои да си взеам и питам ква е разликата ама завалиите и те незнаят какво продават.Добрече преди да си го купя бях чел точно какво има и няма ...
      >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
        Не като замисъл и идея е добре дане се нуждаеш от никакви усилватели и точно да си имаш вграден усилвател на бас канала ... ама в БГ такова ЦД несъм виждал да се продава и а дори да го има няма да струва толкова леко.Ми то модела GTX222 с GTX225 са еднакви нямат никаква разлика само леко в цвета на панела ... аз даже се чудех кои да си взеам и питам ква е разликата ама завалиите и те незнаят какво продават.Добрече преди да си го купя бях чел точно какво има и няма ...
        Сериозен усилвател изисква сериозно пространство! Не могат мощен усилвател да набутат в малката кутийка на стандартен плеър!
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
          Сериозен усилвател изисква сериозно пространство! Не могат мощен усилвател да набутат в малката кутийка на стандартен плеър!
          има го и това колега несе замислих ,че е кюпник
          >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Сигорно са същите,да.Аз доколкото гледах даже 4-5 модела май нямат разлика.Само външния вид,и диодното осветление май.
            Marea Weekend
            2,4 JTD 130 '99

Коментар

mareauser написа:
              Сигорно са същите,да.Аз доколкото гледах даже 4-5 модела май нямат разлика.Само външния вид,и диодното осветление май.
              колега да издам нещо под секрет понеже работих в техномаркет 4-5 месеца като складажия понеже сметнаха ,че не им трябва човек които разбира и ме пратиха в склада ....(тфа е друга тема ) Панелите на повечето сонита стават ... от различни модели ... когато ми беше скучно си правех тестове разменях панели на стенда ... та цдта си работят дори и да е с на друго цд панела стига другото дане е с УСБ на панела ...

Коментар

Колега със сонито,неси изгорил нищо.В това сигурно вече сам си се убедил.Освен всичко казано дотук изкам да добавя следното:1.Нормално на суб изхода получаваш цялата честотна лента.2.Ако изкаш на суб изхода само ниски честити да излизат,то трябва да ги укажеш от менюто на сидито.Задържаш натиснат кръглият бутон за усилванетоняколко секунди и влизаш в подменю LPF -OFF,активираш го със завъртане на бутина.Можеш да избираш между две честоти (125 означава 125 херца горна гранична честота т.е.честотите от 125 до 20 000херца са изрязани и няма да отиват в усилвателя,ще се пропускат само ниските до 125).Мисля четази функция много ще ти хареса.Поздрави за отличният избор!SONY винаги дава повече.
                FIAT Brava 1.6 16v 1996г.
                FIAT Doblo 1.2 8v 2001г.

Коментар

flash написа:
                  Колега със сонито,неси изгорил нищо.В това сигурно вече сам си се убедил.Освен всичко казано дотук изкам да добавя следното:1.Нормално на суб изхода получаваш цялата честотна лента.2.Ако изкаш на суб изхода само ниски честити да излизат,то трябва да ги укажеш от менюто на сидито.Задържаш натиснат кръглият бутон за усилванетоняколко секунди и влизаш в подменю LPF -OFF,активираш го със завъртане на бутина.Можеш да избираш между две честоти (125 означава 125 херца горна гранична честота т.е.честотите от 125 до 20 000херца са изрязани и няма да отиват в усилвателя,ще се пропускат само ниските до 125).Мисля четази функция много ще ти хареса.Поздрави за отличният избор!SONY винаги дава повече.
                  колега това със задържането на бутона него знаех, пък и в опътването не го видях като функция, аз съм с модел GTX-222, незнам дали го имам като функция , но след секунди ще тествам ... Абе Sony Xplod е по-опростено и ми харесва повече менюто ,а и цената им е по-достъпна , Pioneer и те са добри ,но менюто е закатънo и много трудно се намира sub out ,пък как се настроива си нямам и представа,на 3то място препоръчвам Clarionne ,ама не са за доближаване по-цена ,както и ALLPINE добри са много но неса по нашия джоб. ПС колега страшен си еса тествах докато писах поста , отватярт се още доста други менюта като сверка на часовника (винаги сам се чудел как се сверява по едно време си мислех ,че от RDS на радиота...) пускане на ДЕМО рекламата и спиране , LOUD функцията за допълнителен Басс на 4те канала , Суб бас-а LPF , настройка на светене на диспелея, и още 2-3 друго неща нерабрах за какво са 60м-30м-ОFF ма мисля ,че не са толкова важни. С това меню скрито наистина това сони си заслужаваше парите аз го взех за 189 лева миналото лято зимата беше на промоция 125 лева ... само да оточня как е при мен като задържа копчето за волумето ,ме вкарва за сверка на часовника и после натискам надясно или няляво копчето и почва дами дава другите менюта.(защо това меню го няма в опътването ) Мен не ме притеснва мноого дали го има това меню щото и на 2та усилвателя след СДто имат функция LOW и избиране на херцвия диапазон ... ма се пак е суперр че го има в менюто ,понеже съм с издухан Суб буфер немога да го чуя как свири бас-а но мисля , че ще е супер ...

Коментар

@Fiat_Punto11 чети книжката бе, човек! Всичко си пише там!

Коментар

Vladim написа:
                      @Fiat_Punto11 чети книжката бе, човек! Всичко си пише там!
                      пише на english аз кат го вида рядко си правя труда да чета,освен ако не разбирам нещо...

Коментар

Ами в такъв случай няколко месеца ръчкане на Сонито ти спестяват 15 мин.четене на ръководството .
                        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
                          пише на english аз кат го вида рядко си правя труда да чета,освен ако не разбирам нещо...
                          Кофти... И моят английски не е много добър, но колкото да чета указания се употреба върши работа. Но всеки сам преценява, кое му е полезно и, кое не. Важното е, че сега разбра, как стават нещата. Другият път питай пак! :P

Коментар

В интерес на истината гледам само схемите , другото неме вълнува не ми е кеф дачета , кеф ми е даго разуча пък после да гледам опътването... иначе англиския ми е средно развален, винаги мога да разбера даден текст какво значи ... аконе с това което знам с транслатор google... Обаче и в Техномаркет големите глави с англсикия и те не го знаят това за задържане на копчето... и залаост моето опътване бъро си замина ... и гаранцията не попълних щото си го монтирах сам ... нема такова ако се развали ... понеже знам колко е размотаването кам 2-3 месеца и накрая пак няма нишо ...

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
                              В интерес на истината гледам само схемите , другото неме вълнува не ми е кеф дачета , кеф ми е даго разуча пък после да гледам опътването... иначе англиския ми е средно развален, винаги мога да разбера даден текст какво значи ... аконе с това което знам с транслатор google... Обаче и в Техномаркет големите глави с англсикия и те не го знаят това за задържане на копчето... и залаост моето опътване бъро си замина ... и гаранцията не попълних щото си го монтирах сам ... нема такова ако се развали ... понеже знам колко е размотаването кам 2-3 месеца и накрая пак няма нишо ...
                              Извини ме, ама... и българският не ти е много наред! А описанията на уреди при, които много от копчетата имат двойни, или тройни функции са полезни за четене. А иначе за сътрудниците в магазините отдавна съм се убедил, че чеп за зеле не става от тях! :D

Коментар

flash написа:
                                Колега,Прегледал съм всичко.Изхвърлих си книжката,защото мислех,че съм я прочел цялата.И бях,де.Не съм се заглеждал в суб изхода(а те са даже 2),защото не съм мислел,че ще го ползвам.Като ми се освободиха тези 2-та говоритела,па рекох да ги използвам .Няма да ги хвърлям я. Закачих ги на задните,задните(малките)ги направих високи и сега съм добре.Сега звука ми е приятно висок(не мога да го слушам повече от 10-15 минути усилен),с мек бас.Малко грозно,ама няма да ходя на изложба,я.Разбира се винаги може още Това LPF и него го пробвах,но не усетих разлика.Може-би се дължи на това,че е за суб.,а аз нямам .Много съм доволен от Сонинцето.едит:правилно съм се ориентирал,нали?LPF е само за субуфер.Сега пробвах пак да осетя разлика,ма май няма.OFF-125-78.Най-ниските трябва да са на 78,нали?
                                Marea Weekend
                                2,4 JTD 130 '99

Коментар

Working...
                                X