Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SONY CDX-GT225 суб изход май не работи.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

mareauser написа:
    ...едит:правилно съм се ориентирал,нали?LPF е само за субуфер.Сега пробвах пак да осетя разлика,ма май няма.OFF-125-78.Най-ниските трябва да са на 78,нали?
    Разлика няма, как да усетиш, защото този филтър работи само за обсъждания изход!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Да добавя още нещо.Правилно си забелязал,че LPF функцията при активиране не промена звука на четиритеканала на изхода на сидито.Функцията е единствено и само за изхода SUB.Закачиш ли усилвател обаче на този изход веднага се променя звука при смянана LPF ON,OFF или някоя от двете възможни честоти.
      FIAT Brava 1.6 16v 1996г.
      FIAT Doblo 1.2 8v 2001г.

Коментар

Здравейте!! И аз използвам CD СОНИ ,вярно че е друг модел но, когато е изключено и работи "DEMО" функцията . натиснете джойстика за да влезете в менюто. Там има едно меню мисля беше AUX ON/OFF или SUB ON/OFF ,та от там се включват чинчовете за усилвателя.

Коментар

[quote=mareauser][quote="Сега звука ми е приятно висок(не мога да го слушам повече от 10-15 минути усилен),с мек бас.Малко грозно,ама няма да ходя на изложба,я.[/quote] Здравейте аз съм оня пак с лошия български ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_25 Yellow_Flash_Colorz_PDT_17 колега влез в менюто и търси LOUD и го дай на ON да осетиш басса в колоните ... дори и без суб ... това е нещо като хипер басс. Yellow_Flash_Colorz_PDT_42
          >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
            Здравейте аз съм оня пак с лошия български ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_25 Yellow_Flash_Colorz_PDT_17 колега влез в менюто и търси LOUD и го дай на ON да осетиш басса в колоните ... дори и без суб ... това е нещо като хипер басс. Yellow_Flash_Colorz_PDT_42
            Това пък, как реши че го има в тези модели Сонита? :D

Коментар

Vladim написа:
              Колега,нали се ебаваш? Как да няма LOUD?
              Fiat_Punto11 написа:
              колега влез в менюто и търси LOUD и го дай на ON да осетиш басса в колоните ... дори и без суб ... това е нещо като хипер басс. Yellow_Flash_Colorz_PDT_42
              Колега,благодаря за съвета. По спомени в книжката за LOUD пише,че подобрява звука при ниско ниво на звука. Разбира се,че няма при всяко усилване да го изключвам,я. Пуснал съм го,разбира се.
              v_ananiev написа:
              ...когато е изключено и работи "DEMО" функцията . натиснете джойстика за да влезете в менюто. Там има едно меню мисля беше AUX ON/OFF или SUB ON/OFF ,та от там се включват чинчовете за усилвателя.
              Утре ще пробвам.Не съм се сетил да пипам при изгасено положение.Но АUX е отпред на панела.За други модели пишеше,че може да се изключва от менюто.Малко е досадно като минавам от радио на СД да го прескачам.
              Marea Weekend
              2,4 JTD 130 '99

Коментар

Ми има LOUD ... се пак е за бас маняци Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 обаче на Pioneer си няамам и понятие къде може да е заврянo LOUD ... но съм сигорен ,че сяко SONY CD го има...
                >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

mareauser написа:
                  Vladim написа:
                  Колега,нали се ебаваш? Как да няма LOUD? .......
                  Не се ебавам, хич дори! Знам си плеъра на изуст, а и за всеки случай погледнах книжката да не би нещо да съм пропуснал. Моят модел Sony CDX-GT414U няма цитираната от вас функция! :D

Коментар

ммм незнам колега твоя модел е по нов от нашите даже имаш USB би трябвало да имаш екстрата се пак е нещо по-добро и краините стапала 2те са 2 х 50 смисъл ,че би трябвало да го има.В интересен на истината добре ,че ми казахте за държане на копчето за влизане в меню СЕТЪП и го открих ..
                    Прикачени файлове

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
                      ммм незнам колега твоя модел е по нов от нашите даже имаш USB би трябвало да имаш екстрата се пак е нещо по-добро и краините стапала 2те са 2 х 50 смисъл ,че би трябвало да го има.В интересен на истината добре ,че ми казахте за държане на копчето за влизане в меню СЕТЪП и го открих ..
                      Ама на мен хич не ми липсва тази финкция, а и за мен е малко безсмислена при положение, че имам приличен еквалайзер и отделно управление на силата на изхода за съб-а!

Коментар

Ми той нии си ги имаме тез опции на модели GTX-222 и 225 абе важното е да дъни Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 кои както може и със здраве...

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
                          Ми има LOUD ... се пак е за бас маняци Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 обаче на Pioneer си няамам и понятие къде може да е заврянo ... но съм сигорен ,че сяко SONY CD го има...
                          При Pioneer LOUD е в аудио настройките където са еквалайзер, фейдър и т.н. дори е на 3 степени т.е. на 3 нива усилването му .
                          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Биа , Биа... и се пак няма да сменя Сони за Паинер ... въпреки ,че Паинер си е Паинер ...

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
                              Биа , Биа... и се пак няма да сменя Сони за Паинер ... въпреки ,че Паинер си е Паинер ...
                              Никой и не те кара на сила да го сменяш макар че ако го направиш ще разбереш какво е звук .п.с. Извинявай за офтопика Аз също работя в Равда но целогодишно .
                              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
                                Fiat_Punto11 написа:
                                Никой и не те кара на сила да го сменяш макар че ако го направиш ще разбереш какво е звук .п.с. Извинявай за офтопика Аз също работя в Равда но целогодишно .
                                аз не работя ... имам си жилища там ... както и да е (пробвах да работя по миналото лято в местния нет доствачик при чич Митко ,ама не са разбрахме много ) аее кво да кажа повечето са правят ,че имат пари пък нямат пукнат лев в джоба ....почти всички паралии са лизинг маняци ... всичко е грандомания мисля ,че ти сам си се уверил ,че повече са "ВЪЗДУХАРИТЕ"

Коментар

Working...
                                X