Здравеите,Снощи левия ми кенон изгасна ( и ме спряха веднага - какъв късмет).Когато дам на къси отпред се чува нещо като искри да прехвърчат. Обаче човека, който го е правил това не е в София. И сега искам да я закрам някъде да го видят това, но не знам къде? В първия срещнат сервиз?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ксенона ми нещо се бъзика
Collapse
X
-
Re: Ксенона ми нещо се бъзика
svilens написа:Здравеите,Снощи левия ми кенон изгасна ( и ме спряха веднага - какъв късмет).Когато дам на къси отпред се чува нещо като искри да прехвърчат. Обаче човека, който го е правил това не е в София. И сега искам да я закрам някъде да го видят това, но не знам къде? В първия срещнат сервиз?
-
Re: Ксенона ми нещо се бъзика
1115 написа:svilens написа:Здравеите,Снощи левия ми кенон изгасна ( и ме спряха веднага - какъв късмет).Когато дам на къси отпред се чува нещо като искри да прехвърчат. Обаче човека, който го е правил това не е в София. И сега искам да я закрам някъде да го видят това, но не знам къде? В първия срещнат сервиз?Браво 1.6 16v 1996
Рено Лагуна 2 1.9 dCI.
Коментар
-
Ако позволи колегата, бих искал да питам: защо когато стартирам ксенона всичко е наред. Но след примерно 20-30 минути дясната крушка почва да мига очестено. Комплекта разбира се е китайски и работи перфектно вече...повече от година. При рестарт работата не се подобрява, същата крушка продължава да премигва и след следващ рестарт на късите въобще не иска да запали тая същата крушка.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Това за пътника се оказа вярно! Размених баластите, защото ми беше по-лесно. Теста се оказа красноречив и баласта понеже бе гаранционен ми го замениха с нов. Благодаря ти Sev!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар