Здравейте,отскоро имам ново Пунто. Направи ми впечатление, че халогенните фарове изобщо не вършат никаква работа. Светят на около метър и половина от бронята, но светлината не се вижда като се седне на шофьорското място. Всички други коли, които съм карал халогените светят ниско долу и напред. И при вас ли е така и има ли оправия?Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за халогенни фарове
Collapse
X
-
Не от купето.Моите бяха максимално нагоре дигнати и доста заслепявах.За да ги регулирам трябваше да сваля халогена и да връткам врътката :D ,за да видя колко я връткам и врътка ли се изобщо :D .Врътката ми е за ключе 11-ска.Но трябва да е поне 15 сантиметра дълго и кухо такова(не знам как се казват тези ключета) за да стане без да се сваля халогена.А се сваля лесно.От 2-та болта доло и 1 горе на капачката.Моите болтове са малко ръждиви и аз строших 1-то краче на стойката,та го закърпих с дебела ламарина(3 мм.),та да стане.Дано и при Пунто-то да е така.Marea Weekend
2,4 JTD 130 '99
Коментар
-
Здравейте,искам да направя малко отклонение. Тази тема е много близка до това, което търся но не съвсем точната.Имам Мареа и искам да и сложа халогенни фарове (фарове за мъгла).Инсталацията я имам - електриката не ми е проблем. Самите фарове също ги имам. Под въпрос са ми "гривните" - как да разбера къде точно да изрежа бронята ?Дали е отбелязано от вътрешната страна на бронята мястото на халогенния фар?Как става регулирането на фаровете след монтажа?@Mareauser - гледам, че си от Плевен - една евентуална среща дали би те затруднила? Искам да ти огледам колата, ако не възразяваш?Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan
Коментар
-
Колега ако бронята ти е оригинална или заводска, от втрешната страна трябва да имаш маркирано къде трябва да изрежеш отворите.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Колега ако бронята ти е оригинална или заводска, от втрешната страна трябва да имаш маркирано къде трябва да изрежеш отворите.Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan
Коментар
-
Е колега ти съвсем мързеливата искаш да го направиш, ако ще режеш бронята със сигурност ще ти се наложи да смъкнеш бронята, ще ти е по удобно някъкси.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
BEKI,Колата не е в движение вече,за жалост.Живея в Софето ...От едната страна се намира радиатора на климатика,та няма много място,но все пак има място за халогена де ...Но съм сигурен,че смяната на крушките става много трудно ,ако са си на мястото...Много е наблъскано и неудобно в общи линии.Не мога да помогна повече,сори.Marea Weekend
2,4 JTD 130 '99
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар