Отказва да завърти,а не знам как да разберя дали повредата е в него или някъде из контактния ключ!Как може да се установи?Фиат Браво,1.2 16V 1999год.!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да проверя дали стартера ми е повреден?
Collapse
X
-
...
Моя стартер ей така секна баш преди Нова година - ни завърта, ни шалтера изхвърля... Оставих колата в един сервиз в София (кумът е таксиджия, та той ме заведе) - после майсторите казаха, че бендикс и четки са сменяли... А, казаха също и 120лв за всичко...Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
Re: ...
karloson написа:Моя стартер ей така секна баш преди Нова година - ни завърта, ни шалтера изхвърля... Оставих колата в един сервиз в София (кумът е таксиджия, та той ме заведе) - после майсторите казаха, че бендикс и четки са сменяли... А, казаха също и 120лв за всичко...Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Re: ...
trace написа:karloson написа:Моя стартер ей така секна баш преди Нова година - ни завърта, ни шалтера изхвърля... Оставих колата в един сервиз в София (кумът е таксиджия, та той ме заведе) - после майсторите казаха, че бендикс и четки са сменяли... А, казаха също и 120лв за всичко...Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
Не ми е правил проблем.Просто ми се наложи да повъртя малко на скорост за да мога да изтегля колата и след това спря да върти.Вероятно е изгорял!Странното е че днес след като минах 150км.,реших да го пробвам и този път се чу щракане,подобно на това,когато не може да зацепи бендикс.А преди това нямаше и този ефект..Трябваше да погледна по друга причина клемореда,и видях че единия от кабелите,който е на тройната букса е нагорял-от него са ми проблемите с ключа(бях писал за това в една друга тема)!Възможно ли е да са свързани нещата?p.s.Съжалявам че бях писал на латиница,но нямах комп с кирилица под ръка!THE DRUMMER!!!
Коментар
-
В интерес на истината и аз него знам къде е? Някои да пусне една схема или снимка ? Не ,че имам проблеми , но явно се някога ше ме сполети , та да го знам къде е ... иначе от там нататък знам какво да правя мисля ,че би трябвало да се намира или до генертатора някаде или под сервото на спирачките.... нямам си на идея. При ладите и москвичите можеше и с ръка да му помогнеш .............. мисля .че се досетих каде е от страната на скортостна кутия от дясно някаде под сервото и предава въртеливо движение на тази зъбчатка на снимката>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
dimodd написа:В крайна сметка стана по старомодния начин-отидох при познат автомонтьор и човека си го намери,свали и ремонтира!Забутан е на адски гадно за достъп място!Не е за "саморазправа"!>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар