Колеги,При мен стана нещо още по-странно.Вчера слизам от колата за 5 мин. качвам се и на контакт всичко си е ОК, лампите светят и т.н., в момента в който завъртях стартера, само каза цък итва е всичко изгсна, пробвах още два три пъти но се случи същото всичко угасва.Това упражнение толкова ми изтощи акумулатора, че в момента няма ток дори да заключи с централното.Днес пробвах с колега да ми подае ток с кабели, помъчи се да завърти но пак нищо, моля за съвет!С кабелите колата зарежадаше почти 10мин.Незнам дали има връзка, но преди седмица колата ми изгасна по време на движение, дали не е маса или нещо друго ???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да проверя дали стартера ми е повреден?
Collapse
X
-
Някаде ти дава на късо в стартера мисля , че може да я запалиш на скорост ама трябва ти е зареден акомулатора и да дадеш на конкатк без да палиш.Пробваите някои да те дръпне.Стартера ти окъся някъде ма се пак мисля ,че би трябвало да има бушон да предпазва от късо съединение на стартера ама незнам.Може да е блокирал , незнам трябва да се свали да се огледа,иначе той е доста голям консуматор на ток. Зада прекъсне колата или бобина, или свещи или кабели някое не е наред виж дали ти са зацапани свещите.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар