gushev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за добър антирадар
Collapse
X
-
gushev написа:Ichkin написа:Хммм колеги, хайде дайте на момчето някакъв съвет де ... хайде, че и аз да се възползвам П.С. По Турция и Гърция по-гадна ли е системата ... ако тръгна натам ще ме изядат ли някъде ?Фиат БРАВО 1200 куб.см. 59kW 2001 Г.И. Stilo GAS
Ситроен Берлинго 1.6 HDi 2009
Коментар
-
moraliyski написа:gushev написа:Ichkin написа:Хммм колеги, хайде дайте на момчето някакъв съвет де ... хайде, че и аз да се възползвам П.С. По Турция и Гърция по-гадна ли е системата ... ако тръгна натам ще ме изядат ли някъде ?Стило 1.9 jtd 2002
Коментар
-
Най-евтината кобра в момента е на 100 лева и е 9 бандова. За Гърция е забранено използването на радар-директори, но имам модел на кобра, който е от 2 части - по-голямата може да се монтира като трети стоп, а малката е под формата на малко дистанционно с дисплейче. Радар-детекторите на кобра имат модели, които хващат полицейски радари, които са дори и в стенд бай режим...Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
2000_16V написа:...Радар-детекторите на кобра имат модели, които хващат полицейски радари, които са дори и в стенд бай режим...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:2000_16V написа:...Радар-детекторите на кобра имат модели, които хващат полицейски радари, които са дори и в стенд бай режим...Фиат БРАВО 1200 куб.см. 59kW 2001 Г.И. Stilo GAS
Ситроен Берлинго 1.6 HDi 2009
Коментар
-
Vladim написа:2000_16V написа:...Радар-детекторите на кобра имат модели, които хващат полицейски радари, които са дори и в стенд бай режим...Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
moraliyski написа:Колега можеш ли да онагледиш как си направил вграждането в плафона защото ми се струва доста добра идеята!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
gushev написа:Е да ама аз тарся нещо по евтино и качествено :D Вие много ме засилихте Даите нещо по евтино.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Най-евтините модели на COBRA са около 100-на лв. иначе наскоро тук се продаваше някаква COBRA за 60-70 лв. мисля че беше.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
я ми разяснете повече какво означава това -> ::::VG-2 Undetectable - Предоставя пълен имунитет на водача когато е под наблюдение от VG-2 детектори на Радарни детектори:::: и това ::::Spectre Undetectable - Предоставя имунитет на водача когато е под наблюдение от Spectre 1 детектори на Радарни детектори::::какви са тия детектори ?и другото което искам да питам .. Кои са разрешени и кои не ?Пунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар