Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за добър антирадар

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

gushev написа:
    Вижте колеги,няма да излизам изван Балгария за сега.Интерес имам кам марката Cobra,но се двуомя кои да си взема.Да ме светнете каква е разликата между 6,9,12 бандовите.Даите савет какав да си взема.И дали ще може да хваща всички радари на полицията.Сега вече са сложили камери+радари стационарни кам корето.Дали и кой модел ще ги хваща?Ще сам ви много благодарен :D
    Аз ти отговорх вече. Какъвто и модел, който поддържа Х банд да си избереш, все ще ти свърши работа.
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

gushev написа:
      Ichkin написа:
      Хммм колеги, хайде дайте на момчето някакъв съвет де ... хайде, че и аз да се възползвам П.С. По Турция и Гърция по-гадна ли е системата ... ако тръгна натам ще ме изядат ли някъде ?
      Вижте колеги,няма да излизам изван Балгария за сега.Интерес имам кам марката Cobra,но се двуомя кои да си взема.Да ме светнете каква е разликата между 6,9,12 бандовите.Даите савет какав да си взема.И дали ще може да хваща всички радари на полицията.Сега вече са сложили камери+радари стационарни кам корето.Дали и кой модел ще ги хваща?Ще сам ви много благодарен :D
      Колега аз съм с кобра 9 банодов е най-евтиния модел Cobra ESD7100 <130> си купих,тествал съм и модел Cobra XRS9645 от 300 триста и няколко лева разлика няма освен че по скъпия говори но на английски има компас и тем подобни дето реших че няма да ги ползвам.Дано съм ти бил полезен.http://www.raksecurity.com/bg/produc...BE%D1%80%D0%B8
      Фиат БРАВО 1200 куб.см. 59kW 2001 Г.И. Stilo GAS

Ситроен Берлинго 1.6 HDi 2009

Коментар

moraliyski написа:
        gushev написа:
        Ichkin написа:
        Хммм колеги, хайде дайте на момчето някакъв съвет де ... хайде, че и аз да се възползвам П.С. По Турция и Гърция по-гадна ли е системата ... ако тръгна натам ще ме изядат ли някъде ?
        Колега аз съм с кобра 9 банодов е най-евтиния модел Cobra ESD7100 <130> си купих,тествал съм и модел Cobra XRS9645 от 300 триста и няколко лева разлика няма освен че по скъпия говори но на английски има компас и тем подобни дето реших че няма да ги ползвам.Дано съм ти бил полезен.http://www.raksecurity.com/bg/produc...BE%D1%80%D0%B8
        Е да ама дали хващат най-новите радари в Балгария?Колко струва наи евтината Cobra?
        Стило 1.9 jtd 2002

Коментар

Най-евтината кобра в момента е на 100 лева и е 9 бандова. За Гърция е забранено използването на радар-директори, но имам модел на кобра, който е от 2 части - по-голямата може да се монтира като трети стоп, а малката е под формата на малко дистанционно с дисплейче. Радар-детекторите на кобра имат модели, които хващат полицейски радари, които са дори и в стенд бай режим...
          Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
          Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
          -------------------------------------------------------------

Коментар

2000_16V написа:
            ...Радар-детекторите на кобра имат модели, които хващат полицейски радари, които са дори и в стенд бай режим...
            Е това не го вярвам... Моята машинка е тази: http://www.raksecurity.com/bg/produc...8200Върши чудесна работа, особено след, като я разпарчетосах и я вградих в плафона така е супер удобно!

Коментар

Vladim написа:
              2000_16V написа:
              ...Радар-детекторите на кобра имат модели, които хващат полицейски радари, които са дори и в стенд бай режим...
              Е това не го вярвам... Моята машинка е тази: http://www.raksecurity.com/bg/produc...8200Върши чудесна работа, особено след, като я разпарчетосах и я вградих в плафона така е супер удобно!
              Колега можеш ли да онагледиш как си направил вграждането в плафона защото ми се струва доста добра идеята!
              Фиат БРАВО 1200 куб.см. 59kW 2001 Г.И. Stilo GAS

Ситроен Берлинго 1.6 HDi 2009

Коментар

Vladim написа:
                2000_16V написа:
                Тогава виж това:- POP Mode Radar Gun - засича най-новите POP Mode Радари ( в режим Super-fast Instant-on Mode) - Антирадар Cobra XRS-9345- Ultra Performance-Допълнителен обхват на откриване осигуряващ изпреварващо предупреждение - Антирадар Cobra XRS-9940- Xtreme Range Superheterodyne® Technology-Технология позволяваща моменталното засичане на най-бързите полицейски радарни пистолети - Антирадар Cobra XRS-9940 извадки от сайта - http://www.protectvision.net/index.p...id=15&Itemid=2
                Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
                Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
                -------------------------------------------------------------

Коментар

Е да ама аз тарся нещо по евтино и качествено :D Вие много ме засилихте Даите нещо по евтино.
                  Стило 1.9 jtd 2002

Коментар

moraliyski написа:
                    Колега можеш ли да онагледиш как си направил вграждането в плафона защото ми се струва доста добра идеята!
                    Скоро (надявам се) ще боядисвам тавана и капака и ще сваля плафона. Ще му ударя няколко снимки. Като цяло обаче за да реализирам идеята промених осветлението на плафона, като махнах оригиналният бял рефлектор, защото заемаше много място. Радар-детектора го разглобих, като идеята ми беше да го разпарчетосам из плафона, но уви! Предната част с елементите, които улавят сигнала не може да се отдели от основната платка. Но за сметка на това отделих задната част с индикаторите, както и изведох бутоните в задната част на плафона (към шофьора). Като направя няколко снимки ще е по-ясно Само да споделя, че изчаках да му мине гаранцията и тогава започнах гаврата!

Коментар

gushev написа:
                      Е да ама аз тарся нещо по евтино и качествено :D Вие много ме засилихте Даите нещо по евтино.
                      Най-евтиният модел на Кобра! Ако искаш по-евтино си купи за 40лв. руски радар детектор от ЕМ Комплект. Колегата по-горе сподели, че също върши работа макар, че аз бякъде бях чел, че всеки втори е дефектен и се занимаваш с ходене напред-назад докато ти го сменят...

Коментар

Е аз искам да заложа на COBRA.Някой ако има нещо втора употреба да се обади Иначе най евтиния на Cobra колко е и каде мога да го намеря?
                        Стило 1.9 jtd 2002

Коментар

Най-евтините модели на COBRA са около 100-на лв. иначе наскоро тук се продаваше някаква COBRA за 60-70 лв. мисля че беше.
                          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Е аиде де каде е
                            Стило 1.9 jtd 2002

Коментар

http://www.dekom.bg/?page=product_de...00-id2312.html
                              Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

я ми разяснете повече какво означава това -> ::::VG-2 Undetectable - Предоставя пълен имунитет на водача когато е под наблюдение от VG-2 детектори на Радарни детектори:::: и това ::::Spectre Undetectable - Предоставя имунитет на водача когато е под наблюдение от Spectre 1 детектори на Радарни детектори::::какви са тия детектори ?и другото което искам да питам .. Кои са разрешени и кои не ?
                                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Working...
                                X