Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за добър антирадар

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съвет за добър антирадар

Здравеите Моля да ми дадете савет за сносно добар и не много скап антирадар А ако някои има за продаване да се обади може да се спазарим
    Стило 1.9 jtd 2002

Които модел си избереш на реномирана марка все ще ти свърши работа. Аз имам най-евтиният модел на Кобра, под сто лева беше. Върши чудесна работа! За информация радарите на полицаите в България работят на Х банд, поне засега
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Re: Савет за добар антирадар

--- offtopic ---
      gushev написа:
      Здравеите Моля да ми дадете савет за сносно добар и не много скап антирадар А ако някои има за продаване да се обади може да се спазарим
      здравеЙтесЪветдобЪрскЪпнякоЙ
      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
      www.cyxap.com

Коментар

* offtopicрадар детектор
        Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

За мен марката е една COBRA всичко друго е компромис,аз съм с COBRA от 1 година и си е избил парите многократно!
          Фиат БРАВО 1200 куб.см. 59kW 2001 Г.И. Stilo GAS

Ситроен Берлинго 1.6 HDi 2009

Коментар

Vladim написа:
            За информация радарите на полицаите в България работят на Х банд, поне засега
            А в Западна Европа??Турция,Гърция....

Коментар

Stefan Hadjov написа:
              Vladim написа:
              Колегата не е уточнил дали ще излиза от България с колата така, че ако се интересуваш пусни нова тема :D Само знам, че в Сърбия имало някакви нови, които не ги ловял и най-добрият радар детектор!

Коментар

В Гърция е абсолютно забранено дори притежаването, камо ли употребата на радар детектори и глобата е "солена".Но там и дизелите са забранени в градовете Чешити
                Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Vladim написа:
                  Stefan Hadjov написа:
                  Vladim написа:
                  Колегата не е уточнил дали ще излиза от България с колата така, че ако се интересуваш пусни нова тема :D Само знам, че в Сърбия имало някакви нови, които не ги ловял и най-добрият радар детектор!
                  Е,точно за това питам.Като те стрелнат с импулс,какво става??И кой банд ще те спаси?

Коментар

Валентин 1, евентуално. http://www.valentine1.com/ Хвалят го по форумите, че засича радарите, дори да са в стенд бай режим.

Коментар

adcs

simeon3000 написа:
                      Валентин 1, евентуално. http://www.valentine1.com/ Хвалят го по форумите, че засича радарите, дори да са в стенд бай режим.
                      Това е най-добрият,ама видя ли му цената Иначе за България става и този руският дето го продават за 40 лева в М-комплект 33.Аз съм с такъв и досега не ме е подвел
                      Nissan Primera 1.6 16v P11
                      ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                        Е,точно за това питам.Като те стрелнат с импулс,какво става??И кой банд ще те спаси?
                        Е, недай си боже минавайки пред някоя къща може да ти падне тухла на главата но вероятността за това е малка! :D Обикновенно радар детектора засича сигналите от голямо разстояние, т.е. когато полицаите "стрелят" по колите на километър (повече, или по-малко зависи от местността) преди теб. Да се движа по междуградски път и да няма коли на километри пред мен не се е случвало, освен по нощите. А шансът полицаите да са спряли кола, да са глобили шофьора и включвайки отново радара да ме целнат точно мен също е малък. От три години притежавам редар детектор, които вградих в плафона и мога да кажа, че съм много доволен! :DИ пак не разбирам, защо отклоняваме темата. Все пак човека пита, какъв радар детектор да си купи, а не дали има смисъл да си го купува!!!

Коментар

Има ли някакъв сайт с цени?

Коментар

Хммм колеги, хайде дайте на момчето някакъв съвет де ... хайде, че и аз да се възползвам П.С. По Турция и Гърция по-гадна ли е системата ... ако тръгна натам ще ме изядат ли някъде ?
                            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
                              Хммм колеги, хайде дайте на момчето някакъв съвет де ... хайде, че и аз да се възползвам П.С. По Турция и Гърция по-гадна ли е системата ... ако тръгна натам ще ме изядат ли някъде ?
                              Вижте колеги,няма да излизам изван Балгария за сега.Интерес имам кам марката Cobra,но се двуомя кои да си взема.Да ме светнете каква е разликата между 6,9,12 бандовите.Даите савет какав да си взема.И дали ще може да хваща всички радари на полицията.Сега вече са сложили камери+радари стационарни кам корето.Дали и кой модел ще ги хваща?Ще сам ви много благодарен :D
                              Стило 1.9 jtd 2002

Коментар

Working...
                              X