batproho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за добър антирадар
Collapse
X
-
Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
-
Днес едно приятелче ми показа едно радарче, което ползвал от бая годинки и ми каза, че му вършело работа. Готиното е че е с пъти по-тънко от кобрите и може да се сложи дето се вика и в задния джоб. Лошото е че в интернета не намерих абсолютно нищо за него. Ако някой знае нещо за марката STALKER нека да каже.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
2000_16V написа:Днес едно приятелче ми показа едно радарче, което ползвал от бая годинки и ми каза, че му вършело работа. Готиното е че е с пъти по-тънко от кобрите и може да се сложи дето се вика и в задния джоб. Лошото е че в интернета не намерих абсолютно нищо за него. Ако някой знае нещо за марката STALKER нека да каже.
Коментар
-
Теоретично извън града би трябвало да ги засича от 400-500 м. разстояние, в градски условия по-малко разбира се.В зависимост от модела на радар детектора някои писукат други святкат а някои и двете
.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
До gushev Аз имам кобра 9345 от двайсет дена и съм много доволен! Когато засече нещо изпиуква и показва на каква честота е засякъл сигнала. Колкото по-близо наближаваш радара започва да свири по-силно. А когато минавам покрай бензиностанции и други подобни изпиука един път и то тихо което не е дразнещо!!Взех го защото на инструкцията пише,че засича пасивният сигнал на пистолета но още не съм видял катаджии с радар-пистолет и не мога да ти кажа дали действа тази функция.А между другото вчера като се връщах от морето ме спряха за проверка и полицая го видя на предното стъкло и не ми направи никакъв проблем!
Коментар
-
bloodly написа:До gushev Аз имам кобра 9345 от двайсет дена и съм много доволен! Когато засече нещо изпиуква и показва на каква честота е засякъл сигнала. Колкото по-близо наближаваш радара започва да свири по-силно. А когато минавам покрай бензиностанции и други подобни изпиука един път и то тихо което не е дразнещо!!Взех го защото на инструкцията пише,че засича пасивният сигнал на пистолета но още не съм видял катаджии с радар-пистолет и не мога да ти кажа дали действа тази функция.А между другото вчера като се връщах от морето ме спряха за проверка и полицая го видя на предното стъкло и не ми направи никакъв проблем!Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
Ама човек, вярно както ти го казаха, все едно ще правиш покупката на живота ти.Взимай нещо ако си се навил и това е.А относно функцията за поп е добра, ама ако има някой пред теб на поне 100 метра.Ако си сам на пътя се случва както при мен:Пътувам си извънградско за Плевен. Спокойно според ограничението - 90км/ч.Виждам огромната табела "Плевен", което означава градско и автоматично 50км/ч.Пътя един хубав голям...Аз обаче нали съм стриктен и отпускам педала на газта и колата сама да си намалява до към 50км/ч, за да съм отново в закона.Е да ама тъкмо подминавам табелата с колата и няма сигурно и 5 метра след нея радара изписука на умряло - ясно радар!Е да ама приблизително 0.8 секунди след изписукването, една нинджа (служител на КАТ) изкача от храстите със стоп палката.Аз естествено спирам. Какво да видя - оп радара 72км/ч.Реално и буквално си бях в нарушение 22км/ч над ограничението.За мен това беше супер несправедливо, защото през целия път си спазвах ЗДП ама ето, реално не съм го спазвал според нинджите.Ако бяха да дебнат след 50 метра да речем, колата сама щеше да си намали до 50км/ч и щях да бъда примерен шофьор.И тогава беше супер дипломатично - само ми взеха книжката и ме помолиха най-учтиво да ги изчакам в моята кола.Дори и нямаше 0% разговор с тях. Опитах да ги питам нещо около ситуацията, ама категорично и отчетливо, недвусмислено разбрах, че единствено, което трябва да направя е да изчакам в моята кола. Нямаше нищо от рода - И к’во прави сега, ти от къде си и всякакви такива.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
krasio_79bs написа:2000_16V написа:Днес едно приятелче ми показа едно радарче, което ползвал от бая годинки и ми каза, че му вършело работа. Готиното е че е с пъти по-тънко от кобрите и може да се сложи дето се вика и в задния джоб. Лошото е че в интернета не намерих абсолютно нищо за него. Ако някой знае нещо за марката STALKER нека да каже.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
2000_16V написа:krasio_79bs написа:2000_16V написа:Днес едно приятелче ми показа едно радарче, което ползвал от бая годинки и ми каза, че му вършело работа. Готиното е че е с пъти по-тънко от кобрите и може да се сложи дето се вика и в задния джоб. Лошото е че в интернета не намерих абсолютно нищо за него. Ако някой знае нещо за марката STALKER нека да каже.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар