А забранени ли са изобщо?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за добър антирадар
Collapse
X
-
виж колега тук http://www.radar-express.com/ има цялата ингормация каде са забранени каде разрешени всичко закони модели на радар детектори (анти радат малко трудно ще намериш) и т.н. аз лично имам от полувин година Cobra XRS-9740 и съм доволен (ако някой е по наясно с настройването на тези джаджи нека ми пише за малко помощ)1.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Да мина да те взема...или да взема да те мина?
Коментар
-
Радар Cobra ESD8200 например може да се извади от пластмасовата кутия и вътрешността му да се пъхне в тапицерията над шофьора или над пътника до шофьора. Вярно - така няма да хваща лазерните сигнали, защото няма да има пряка видимост, както и няма да можем да виждаме коя лампичка ни светка, но така или иначе той си свирка с различна мелодия при засичане на различна честота. Можем да си сложим и прекъсвач, от който да се изключва преди спиране за проверка от полицаите.Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
IvoMarea написа:Радар Cobra ESD8200 например може да се извади от пластмасовата кутия и вътрешността му да се пъхне в тапицерията над шофьора или над пътника до шофьора. Вярно - така няма да хваща лазерните сигнали, защото няма да има пряка видимост, както и няма да можем да виждаме коя лампичка ни светка, но така или иначе той си свирка с различна мелодия при засичане на различна честота. Можем да си сложим и прекъсвач, от който да се изключва преди спиране за проверка от полицаите.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
ilkor написа:В момента детекцията на лазерните сигнали е от изключително значение защото новите радари които ще поставят във вече монтираните кутии ще бъдат именно такива.Вероятно вече въпрос на време е да оборудват и полицаите с подобниFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Какво значи стар модел, обоснови се.Може да е стар но по-висок клас и съответно нов но нисък клас.Като цяло Cobra ще ти върши работа но ако искаш питай за конкретен модел за да не стане недоразумение .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Колеги аз имам друг въпрос. Един приятел който учи в САЩ може да ми донесе радар но се чудя дали ще върши работа тука, да не би да е по различен че е правен за щатите? Иначе се насочих към Кобра XRS 9345 който може да ми стъпи на 95лв от щатите, а и има достатъчно функции.Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
проблемите вече ще идват от стацинарните камери с радар ... ане толкова от АСТРА ТииМ тъи ,че търсете нещо коети лови и стацинарните камери с радар...ПС : една от Кобрите дори работи и като антирадар ане само като радар детектор ,четох че предлагала имунитет кам една от системите на радарите но коя точно ... толкова не се задълбочих ... Да попитам и друго щом си вграждате в плафоните радар детектори значи да си вземам извода ,че прегради пред тях не им пречат ?И да мисля и аз как мога да вградя на Пунто 1 радар детектор някъде...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:...Да попитам и друго щом си вграждате в плафоните радар детектори значи да си вземам извода ,че прегради пред тях не им пречат ?И да мисля и аз как мога да вградя на Пунто 1 радар детектор някъде...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
gushev написа:А за тези стационарните камери+радари кои антирадари ги хващат?Няма ли някои пресни наблудения?Кой модел на Cobra да е?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар