Въпросът е следния. Всички постоянно виждаме ксенонови фарове наляво надясно , но са си скъпички, та бих искал ако някой ,ако може да ми отговори на следният въпрос. Един приятел си е купил и си е сложил 100 ватови крушки за късите на пежо 406 и разликата е найстина НЕОПИСУЕМА! Светлината е страшно Силна и БЯЛА! някой може ли да ми каже първо ще ми издържи ли инсталацията (незнам дали имам реле или е директно това ме притеснява... ) и второ ако няма да имам проблеми , дали някой си има на идея откъде мога да си взема въпросните страхотни крушки?! И какви пари са горедолу?Мерси :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно фарове за пунто мк2
Collapse
X
-
100-ватовите лампи са забранени за използване при движение по пътищата, това обикновено са рали-лампи. Със сигурност ще има поражения, защото инсталацията на колата е смятана за 55 ватови лампи. Дори и да няма, ще стопиш нещо по фара. Ксеноновите комплекти се намират за около 100-на лева, 120-130 лева с гаранция.
Коментар
-
Разгледай обявите "продава" в който и да е форум - дори и да не е нашия, има много предложения за ксенон. Почти няма ксенон, който в оригинален фар да свети лошо. Не-оригиналните фарове не рядко са с лош фокус, неправилном позициониране на лампата, което води до лошото светене. А такъв фар - каквото и да му сложиш - ще свети лошо, освен може би 1 киловатова лампа...
Коментар
-
HanacT написа:Да съгласен съм, но съм виждал някой ксенони, който светят доста зле . А можеш ли да ми посочиш къде ги има за по 120-130 лв с гаранция да отида да ги погледна? Това найстина ме заинтригува!
Коментар
-
ксенон
XENON Н1 може и от тук да си купиш http://xenonpower.bulboard.com/dot-1...-105-vt53.html а тук директно от вън доставка по пощата 90лвhttp://pc-link.biz/catalog/product_i...roducts_id=447
Коментар
-
Аз си купих ксенон на LUXIMA за 120 лв преди 2 седмици с две години гаранция. Имаха някаква промоция и е възможно още да я има.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
TIP написа:2000_16V написа:Аз си купих ксенон на LUXIMA за 120 лв преди 2 седмици с две години гаранция. Имаха някаква промоция и е възможно още да я има.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Да вметна и аз нещо - самия фар на пунто 2 е много куц.Ако се сложи 100W крушка 100% ще се повреди фара.Рефлектора на лупата е много малък и ще изгори, а и захранващите жици пр 55W нагарят та си представям при 100 пък какво ще е .Не се набутвай и с ксенон - аз моя от Пунтото вече го демонтирах - свети по-зле от нормалната крушка или поне колкото нея.Самите фарове са много лоши - май са проектирани за малка градска кола и хич не светят. Това след щателно измиване на стъклото и лупата.
Коментар
-
1115 написа:Да вметна и аз нещо - самия фар на пунто 2 е много куц.Ако се сложи 100W крушка 100% ще се повреди фара.Рефлектора на лупата е много малък и ще изгори, а и захранващите жици пр 55W нагарят та си представям при 100 пък какво ще е .Не се набутвай и с ксенон - аз моя от Пунтото вече го демонтирах - свети по-зле от нормалната крушка или поне колкото нея.Самите фарове са много лоши - май са проектирани за малка градска кола и хич не светят. Това след щателно измиване на стъклото и лупата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар