Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Stilo :)

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Fiat Stilo :)

    Здравейте колеги четох доста във форума за грешка на въздушната възглавница ( по точно за кантара под пред дясна седалка) при СтилоНо никой не дава точно инфо Моля ако някой е успя да излъже компютъра да каже как ? Ако някой може да го направи да каже как ,и да се разберем ,къде кога и колко !Ако има друг вариянт също го напишете Моля модераторите ,да не трият темата ,Ако не съм я пуснал в правилният раздел да я преместят!!Има такива теми за Стилото но в тях има само боза ,никой не казава как точно се прави ,и къде и колко струва това удоволствие ? П.С Става дума за Стило 1.6 103 коня 2002 година с 3 врати П.С Със Спрей не става грешката продължава да си седи ,(крачета са прави и чисти) П.С. Дублираха ми се темите моля едната да се изтрие!!
    OPEL GTC DTH 2007
    STILO 1.6 16 V 2002

    #2
    До сега всички опити за емулация на датчика са безуспешни. Има тема в английския форум. Ето ти още "боза" да се забавляваш:http://www.fiatforum.com/stilo/15030...r.htmlИска си нов и това е.Как точно се прави?-Купуваш си датчик, разглобяваш седалката, сменяш го и пак я сглобяваш. За предпочитане на изключен акумулатор. Ето как става:http://www.fiatforum.com/stilo-guide...placement.html
    Fiat Stilo 1.8 16V

    Коментар


      #3
      Веднъж светне ли лампата само чрез диагностичен уред може да се изчисти.Колегата с право ти казва, ако правиш някакви интервенции свързани с въздушните възглавници да изключваш акумулатора. Само тогава системата няма да засече, че има проблем (прекъсване на връзката) с въздушната възглавница.

      Коментар


        #4
        Petrov написа:
        Веднъж светне ли лампата само чрез диагностичен уред може да се изчисти.....
        Абе не точно, гасне си сама, ама после пак светва...
        Fiat Stilo 1.8 16V

        Коментар


          #5
          Stoyan_68 написа:
          Petrov написа:
          Веднъж светне ли лампата само чрез диагностичен уред може да се изчисти.....
          Абе не точно, гасне си сама, ама после пак светва...
          И аз мога да потвърдя - за разлика от Браво/Брава/Мареа при Стило-то лампата си изгасва сама след отстраняване на проблема... Информация за грешката остава записана в паметта на ECU-то. Мога да препоръчам на колегата kirenski първо да провери на дигностика каква е грешката и тогава да ремонтира. Много по-лесно е когато знаеш точно в кой конектор е проблема. Грешките могат да се прочетат и изтрият с помощта на KWP71 и обикновен K-line кабел (същият като на Visa 1.83C).
          Stilo Dynamic MW 1.9 JTD '03
          Punto HLX JTD '02

          Коментар


            #6
            Здравейте колеги ,благодаря за Бързите отговорите Проверено е вече ,кантара на дясната седалка е Конекторите са чисти ,крачета прави ламата се включва след около 15 секуни след като запаля По колата няма удари Този кантар само в Ауто Италия ли го има или ???ами ако се намери кантар втора употреба ???
            OPEL GTC DTH 2007
            STILO 1.6 16 V 2002

            Коментар

            Working...
            X