Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Компютър в колата "CarPC"

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #61
    Здр. колеги много добри крайни ефекти и жалко за поредната кражба на колегата ! Имам 1 въпрос ще можете ли да ми кажете как захващате предната част на таблото за задната /горе където е горната духалка/имам в предвид местата с червено на снимката

    Коментар


      #62
      Ихаа това е страхотно :D Не я бях чел тази тема
      Теоритиците си лаят, голфа си върви!

      Коментар


        #63
        И от мен едно въпросче - какво се случва с въздуховода от духалките - затапва ли се или се оставя така да си духа (май не е вариант щото като задуха топло...)..? И ако се затапва с какво и как?

        Коментар


          #64
          Значи просто не пускам духалките, всичко иска жертви. Духа на караката и на стъклото, което ми е даже по удобно, защото иначе и без това струята ми духаше я в лице а в накой друг пътник. Но всеки преценява. Като цяло имах само идея как да сложа дам закрепване, но не съм сложил. Всичко се крепеше на винтовете в средата и най-отдолу над пепелника. Колегата предложи щипки, дам става няма да е съвсем без нищо както беше при мен. То при мен така се случи, защото беше зима и аз пред офиса трябваше да го набутам бързо бързо, че трябваше да пътувам на следващия ден. Но ето че преди седмица две си забравих колата отключена, със леко открехнат прозорец (имам комфорт модул и като не заключиш не затваря стъклото) и хората са се погрижили да "внимателно" свалят целия елемент от тъблото То на мен да ми разбират колата за 3-ти път, затова не се трогвам вече, но нямам този ентосиазъм както беше в началото. Видях във един руски сайт много евтинки ЛЦД-та 7" със тъч и идват доста по евтини от това което аз купих, ето линк http://www.goodluckbuy.com/7-inch-lc...l-and-vga.html безплатно шипват, няма проблеми но както казах, трябва отново с ножовката да изрежа всичко от тъблото, след това смоли, шкурки и най-важното малко или много си ме беше страх да не го вземат е взеха го гадовете Родната ни полиция няма да го намери защото има "много бройки като това нещо" но това е тема на друг разговор. Ето тук: продавам това което не са взели (компютъра беше монтиран под панела) http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...&highlight=car Захранването е специално за CARPC-та входното му напрежение е от 6 до 24 волта, дори при пада на акумулатора при старт на колата ПЦ-то не се ресва, даже не трепва ССД-то е доста бързичко, и много бързо зарежда
          Когато кръвта заври, нищо неможе да я охлади
          Fiat Bravo_GT 1.8 16v

          Коментар


            #65
            Имам въпрос към колегата _Ivan_Ivanov_ тъй като не открих тема как стават тея неща с правенето на панела, по начина който ти работиш, а би било доста полезно за мен макар и идеята ми да не е CarPC , и най-много ме интересува след това с какво боядисваш, за да не стане някой фал лятото на слънце.
            Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16v

            Коментар


              #66
              Доста по евтин варинат ми се струва един нетбук с тъч скрийн. Има такива модели Turbo-X заоколо 500 лв.Просто му разделяте екрана от останалата част и си решавате всички проблеми. Захранването пък е още по лесно с един китайски инвертор от 12 на 19 волта- аз моя го взех за 12 лв.
              http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
              Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
              FIAT БРАВО 1.2 16v
              ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
              FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

              Коментар

              Working...
              X