Колеги,някой знае ли какъв е този бутон и служи ли за нещо?Колата е брава 1.9 jTD
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво е това???
Collapse
X
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=459208#459208 чето от този пост надолу.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
-
Колегата ти е отговорил доста изчерпателно.Преди да зададеш следващите въпроси от рода на:Какво масло да налея?Защо ми се потят стъклата?И.Т.Н ползвай ТърсачкатаFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Колегата ти е отговорил доста изчерпателно.Преди да зададеш следващите въпроси от рода на:Какво масло да налея?Защо ми се потят стъклата?И.Т.Н ползвай Търсачката
Коментар
-
Аз знам че това изключва подаването на гориво, като изключва помпата. Един приятел, има рено меган (при него е червено на цвят със сходна форма) и като минал през една дупка (ама дупка влизаш в нея и излизаш в китай) колата угаснала, натискаш бутончето и всичко се оправя, моя (фиат браво 1.8 гт ’95) се намира под шофиорската седалка.П.С. Надявам се да не греша и най-вече да съм бил полезен.Когато кръвта заври, нищо неможе да я охлади
Fiat Bravo_GT 1.8 16v
Коментар
-
cls618 написа:Аз лично съм го натискал и нищо не ставаAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
[quote="Airfan"]Има защита, която спира помпата при катастрофа да не подкачва гориво. Та с този бутон се пуска помпата отново. Понякога клемите му корозират и почва да дава фира и не можеш да запалиш.[/quoКато моя случай. Клемите ми бяха нагорели. Лоша връзка и ...беля. Добре, че локализирахме проблема на време. И добре, че от този бутон се започна.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар