Момци, пунтото е 2001ва година скромното 1.9 дизеляче от 60 кончета и отпред няма никъде място за колони ... Не съм маняк на тема музика, искам нещо съвсем просто, но когато возя някого отзад и пусна музиката така, че аз да я чувам, той не ме чува грам като говоря Надявам се някой да е имал същият проблем и да сподели как го е решил, защото накрая ще изкорубя това радио и ще си взема едно портативно от пазара за 7 лева / С пазарлък ще го смъкна на 5 :D / и ще си му слагам батерийки ... да има нещо за бог да прости :D Благодаря Ви предварително ! П.С. Ако има нужда, утре мога да снимам ситуацията и да покажа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монтаж на предни колони на Пунто ???
Collapse
X
-
Първия собственик е спестил пари от озвучаване. Колонките фабрично трябва да са във вратите.Вариантите ти са или да си намериш кори от някоя морга с заготовка за колонка или да си разпробиеш тези кори и да си монтираш колонки, като задължително трябва да затулиш дупките на джобовете, за да се получи хубав звук. Можеш да се обърнеш към някоя фирма за озвучаване и тунинг на автомобили, за да ти извършат тази услуга и да изглежда добре.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
-
А ето и нещо конкретно: http://www.toyaga.org/bg/gallery/fiat/punto :DFiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
Коментар
-
2000_16V написа:А ето и нещо конкретно: http://www.toyaga.org/bg/gallery/fiat/punto :DFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Би ли споделил сумата, която са ти поискали за тази услуга в тояга софия.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Коментар
-
2000_16V написа:Би ли споделил сумата, която са ти поискали за тази услуга в тояга софия.Fiat Forum Bulgaria
Коментар
-
Ако желаеш мога да попитам в Тояга Плевен колко ще ти вземат за изработка на бордовете и да ти пиша на лично. Мен лично ме съмнява да е някаква огромна сума, ми май ги помръзва в Софето и не им се занимава. :DFiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Коментар
-
2000_16V написа:Ако желаеш мога да попитам в Тояга Плевен колко ще ти вземат за изработка на бордовете и да ти пиша на лично. Мен лично ме съмнява да е някаква огромна сума, ми май ги помръзва в Софето и не им се занимава. :DFiat Forum Bulgaria
Коментар
-
Някой май има с какво да се похвали? Чакаме снимки на свършената работа. :DFiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар