Slavi_Lancia написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Касетофона гасне на стартер!?!?!
Collapse
X
-
ogi28b написа:null.zero написа:моята е преди 98ма и като вдигам/смъквам и двете стъкла и паля - не спират да се движат. ама фаровете ми угасват. а касетофона както вече казах сам си решава кога да угасне и кога не. и плафона ми не гасне плавно, ами след определено време, изведнъж.Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
-
Когато го няма тоя модул, стъклата се управляват от един друг - по-прост модул. Там не знам как стоя нещата, но ако има АБИ - е така както го описах. Случвало ми се е няколко пъти и един ден се заех да разбера защо, и разбрах де... Доколкото разбрах, днес и колегата emzo го е установил. М/у другото - когато палиш - осветлението на бутоните на стъклата гасне ли ти ?
Коментар
-
Re: Касетофона гасне на стартер!?!?!
Slavi_Lancia написа:Всичко хубаво, ама като тръгна да паля и касетофона гасне, не че му има нещо, след запалване пак се съживява от там до където е стигнал но що да е При палене тока по 12+ кабела пада на 10.5 волта и явно тва му пречи. Питам се ако пусна директен + от акумолатора дали няма да се отърва от този досаден проблем.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
null.zero написа:първо трябва да ги отремонтирам, за да кажа със сигурност иначе всички такива други лампички за другите бутони и по таблото си светят.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар