Появи се доста интересен проблем с фиата.Проблема се състоя и в това, че като не си карам колата повече от 2 дни след това акумулатора ми пада.Както всеки би си помислил сигурно акумулатора е заминал, да ама не.Купих си чисто нов акумулатор и проблема пак си остана.Според мен има някакъв консуматор на ток който изтощава колата докато е паркирана с изключен двигател.Съмнява ме касетофона или алармата, но касетофона го изключвам като му махна панела, а алармата изобщо не я включвам. Някой да има идеи как чисто нов акумулатор се изтощава за 2 дни в жегите докато колата си седи на паркинга?Колата е пунто 1.1 96г.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странен проблем с фиата.
Collapse
X
-
Re: Странен проблем с фиата.
MorningEnergy написа:Появи се доста интересен проблем с фиата.Проблема се състоя и в това, че като не си карам колата повече от 2 дни след това акумулатора ми пада.Както всеки би си помислил сигурно акумулатора е заминал, да ама не.Купих си чисто нов акумулатор и проблема пак си остана.Според мен има някакъв консуматор на ток който изтощава колата докато е паркирана с изключен двигател.Съмнява ме касетофона или алармата, но касетофона го изключвам като му махна панела, а алармата изобщо не я включвам. Някой да има идеи как чисто нов акумулатор се изтощава за 2 дни в жегите докато колата си седи на паркинга?Колата е пунто 1.1 96г.
-
naskobg написа:MorningEnergy написа:Появи се доста интересен проблем с фиата.Проблема се състоя и в това, че като не си карам колата повече от 2 дни след това акумулатора ми пада.Както всеки би си помислил сигурно акумулатора е заминал, да ама не.Купих си чисто нов акумулатор и проблема пак си остана.Според мен има някакъв консуматор на ток който изтощава колата докато е паркирана с изключен двигател.Съмнява ме касетофона или алармата, но касетофона го изключвам като му махна панела, а алармата изобщо не я включвам. Някой да има идеи как чисто нов акумулатор се изтощава за 2 дни в жегите докато колата си седи на паркинга?Колата е пунто 1.1 96г._/''''''''''''''''''''''''\_
//---------------\\
[( )== //// ==( )]
|_|'------------'|_| ....Punto
Коментар
-
Като си купиш друг касетофон ! Много се е говорило в различните форуми че касетофоните които са евтини като Нео и други такива измислени марки правят проблем като твоят.Наскоро както каза наскобг един колега се бе оплакал от такъв проблем.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
MorningEnergy написа:naskobg написа:MorningEnergy написа:Появи се доста интересен проблем с фиата.Проблема се състоя и в това, че като не си карам колата повече от 2 дни след това акумулатора ми пада.Както всеки би си помислил сигурно акумулатора е заминал, да ама не.Купих си чисто нов акумулатор и проблема пак си остана.Според мен има някакъв консуматор на ток който изтощава колата докато е паркирана с изключен двигател.Съмнява ме касетофона или алармата, но касетофона го изключвам като му махна панела, а алармата изобщо не я включвам. Някой да има идеи как чисто нов акумулатор се изтощава за 2 дни в жегите докато колата си седи на паркинга?Колата е пунто 1.1 96г.
Коментар
-
Точно това ми дойде на ум.От къде най-цивилизовано да изкарам кабел който да подава +12v след като се даде на контакт?В момента касетофончето се захранва от запалката (явно така го е направил предишния собственик)_/''''''''''''''''''''''''\_
//---------------\\
[( )== //// ==( )]
Коментар
-
MorningEnergy написа:Точно това ми дойде на ум.От къде най-цивилизовано да изкарам кабел който да подава +12v след като се даде на контакт?В момента касетофончето се захранва от запалката (явно така го е направил предишния собственик)
Коментар
-
При мен, както и на другите коли които имаме тока от запалките си е постоянен.Аз имам само един кабел 12+ и един маса.Утре ще се завра под таблото за да видя да не би да има някакви скрити кабели._/''''''''''''''''''''''''\_
//---------------\\
[( )== //// ==( )]
Коментар
-
На контактния ключ имаш ACC. Май това ти е най-близата точка до цд-то. Май е оранжев кабел. Но все пак си провери.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
naskobg написа:MorningEnergy написа:При мен, както и на другите коли които имаме тока от запалките си е постоянен.Аз имам само един кабел 12+ и един маса.Утре ще се завра под таблото за да видя да не би да има някакви скрити кабели._/''''''''''''''''''''''''\_
//---------------\\
[( )== //// ==( )]
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар