Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с километража

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем с километража

Здравейте.Имам Мареа SX.Яви ми се проблем-изчезнаха ми показанията(брояча)на километража!Възможно ли е да е изгорял предпазител ?

С какъв двигател е ? Ако километража не е с жило - има един датчик VSS като се прецака или не прави контакт като хората, става така, както го описваш.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

проблем с километража

Колата е TD,а от време на време отказват и другите уреди по таблото,но се оправят.

Коментар

Колега щом отказват и другите уреди от време на време значи проблема ти е в таблото.Или губи маса някъде.А относно тъпия датчик и червяка които влиза в скоростната кутия ето ти и една тема със доста снимков материал http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...115&highlight=
        кола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф

Коментар

Колега,при мен беше същото-таблото си бачка когато иска.Оказа се,че буксата която е запоена на самото тобло се е разпойла-всичките пинчета.Запойх я и се оправи,но остана проблема с дневния километраж-постоянно се нулира.Сега трябва да проверя и датчика на скоростната кутия.

Коментар

Working...
          X