Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Задната чистачка на Брава.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Задната чистачка на Брава.

Здравейте, Задната ми чистачка не работи. От 10 пъти когато съм искал да я пусна е тръгвала веднъж. Предполагам че моторчето работи в такъв случай. Някой имал ли е подобен проблем и как го е решил ?
    04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Колега, някога отварял ли си секцията с Често Задавани Въпроси ?Отвори я и поразгледай какви теми има в нея, има много полезни неща. Аз лично имах подобен проблем, и го реших като си разглобих моторчето и го почистих.

Коментар

Колкото и да го чистиш моторчето си е слабо. И аз го разглобих, чистих, смазвах и него и оста, но ефекта не беше уау. И тъпо са го направили като пръснеш на задното стъкло вода моментално тръгва чистачката и още на сухо се мъчи.
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Какво имаш предвид под "слабо" ?

Коментар

spark написа:
          Колкото и да го чистиш моторчето си е слабо. И аз го разглобих, чистих, смазвах и него и оста, но ефекта не беше уау. И тъпо са го направили като пръснеш на задното стъкло вода моментално тръгва чистачката и още на сухо се мъчи.
          Аз мога да кажа че колкото и редукторчета да съм почиствал и да съм смазвал всичко е било идеално след това.Всъщност съм оправял чистачките на 4 италианки.За разлика от фолксвагеновите,италианските са много по надеждни и по добре измислени.
          AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
          HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
          Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Working...
          X