Здравейте!Изведнъж ми изчезна осветлението на таблото с контролните уреди ...?! Едновременно с това спря да работи и бензиномера и отначало си помислих, че нещата са вързани през някой предпазител, който е изгорял ... но не беше така - за бензиномера се оказа виновна една пружина в поплавъка на резервоара, която се беше откачила.Та сега остана проблема с осветлението ... Проверих предпазителите - здрави са ...Моля Ви, споделете ако знаете, къде да търся проблема Колата е MK1 UNO Turbo 1.3 T.i.eПоздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изчезна осветлението на контролното табло - Uno Turbo ...?!
Collapse
X
-
Доста рядък автомобил караш и шанса някой да се е сблъсквал с такъв проблем именно с този модел е доста малък. Защо не провериш буксите на таблото. Възможно е да са се окислили или да са се ухлабили.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
Как да разбера кой кабел е за "маса"? То всъщност кабелите са три букси с доста кабелаци и един лентов кабел. Всички буски ги прегледах и почистих а лентовия кабел видимо не е прекъснат. Предполагам масата е някъде отделно кабелче, не на букса ама кое То между другото, осветлението зачезна след едно разглабяне на таблото по повод буустметъра и може и аз да съм прекъснал нещо ама знам ли ...XE
Коментар
-
ptzonev написа:Най-добре да си намериш ръководството на Хайнес за Уно. Имаше някъде във форума линк за него (или попитай чичко Google). Вътре имаш схеми за всички модели. Ако не можеш да се оправиш събота/неделя съм в София (доколкото виждам и ти си там) драсни да се видим и да го оправим.XE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар