сага аз да кажа и аз пробвах с кабелите и нищо не стана после реших да пусна захранване на трансмитера от краче 16 и 17 само че когато радиото е изключено трансмитера работи когато го пусна от копчето ОН трансмитера изгасва някакви идеи за какво е така?Става въпрос за AD185H
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пускане на сигнал на оригиналното радио.
Collapse
X
-
extazy089 написа:veselin10 написа:extazy089 написа:veselin10 написа:extazy089 написа:Въпреки, че първоначално се заблудих, че сигнала при мен е слаб заради единия преходник, като го смених проблема си остана. Пробвах да свържа CD плеар, MP3 плеар и въпреки, че както източника, така и касетофона(182H2) са усилени максимално, пак свери доста тихо и без почти никакъв бас . Както жака, така и съпротивлението съм взел от телевизионен магазин близо до нас. Съпротивлението ми го свалиха от TV, а жака е от тези които се ползват мисля за свързване на TV с DVD- от единия край е с 3 жака- жълт, червен и бял. Та да питам по-разбиращите, дали проблема е в кабела, съпротивлението, касетофона или в мен (най-вероятно последното)Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
veselin10 написа:Е това е твоя кабел . драсни дали добре се чува с него.
Коментар
-
benzol написа:хайде няма ли кой да помогне че като го направя по първия пост ми дава някакво смущение (от ГСМ все едно )Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:benzol написа:хайде няма ли кой да помогне че като го направя по първия пост ми дава някакво смущение (от ГСМ все едно )
Коментар
-
benzol написа:benzol написа:хайде няма ли кой да помогне че като го направя по първия пост ми дава някакво смущение (от ГСМ все едно )04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
benzol написа:benzol написа:така аз имам ФМ трансмитер с изход за слушалки този изход може ли да се ползва да се върже към радиото AD185H с 2.5мм жак(защото е такъв изхода от трансмитера) примерно с такъв кабел или само делно направен04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
колега реших си проблема с пускане на сигнал от АМ честотите и сега си свири използвах тази схема http://www.drive2.ru/cars/fiat/brava...30376151720512 и като натиснеш АМ превключва на МР3,а иначе не бях слагал никакви резистори,причината че на модел АД182М го направих по първия пост и свири без грешка даже ме учуди какъв сигнал изкара и затова реших че и на този ще стане без резистори
Коментар
-
Въпроса ми е към тези, които са вфраждали MP3 трансмитер в радиото.Къде сте вързали захранването ? Не намирам място, в което да има 5 или 12 вота само при включено радио.Вързах 12те волта към захранването на крайното стъпало. Проблема е, че там има постоянно 12 волта.Сега сложих един прекъсвач на захранването на MP3ката защото консумита 44mA без да свири, което са 5.28 Ah за 5 денонощия.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар