ето и клип за трансмитера http://vbox7.com/play:bda3ae482f
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пускане на сигнал на оригиналното радио.
Collapse
X
-
Това е ВХОД за аудио от смартфон или лаптоп или каквото там искаш да включиш за да слушаш музика от него. Пробвй да включиш там слушалки и ще разбереш. Оня тарикат от клипа е бъзикал платката на трансмитера, за да извади звук от там.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Е, аз имам дв различни трансмитера, и на двата имам на жак вход аудио а не изход. Освен да са го направили когато чете от карта или усб да го превключва на изход... Как ме палиш сега да пробвам... Добре де нави ме :D само дето не ми се занимава сега да свалям радито в колата и да правя магии да му пускам сигнал от това чудо.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
extazy089 написа:veselin10 написа:extazy089 написа:Въпреки, че първоначално се заблудих, че сигнала при мен е слаб заради единия преходник, като го смених проблема си остана. Пробвах да свържа CD плеар, MP3 плеар и въпреки, че както източника, така и касетофона(182H2) са усилени максимално, пак свери доста тихо и без почти никакъв бас . Както жака, така и съпротивлението съм взел от телевизионен магазин близо до нас. Съпротивлението ми го свалиха от TV, а жака е от тези които се ползват мисля за свързване на TV с DVD- от единия край е с 3 жака- жълт, червен и бял. Та да питам по-разбиращите, дали проблема е в кабела, съпротивлението, касетофона или в мен (най-вероятно последното)Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
veselin10 написа:extazy089 написа:veselin10 написа:extazy089 написа:Въпреки, че първоначално се заблудих, че сигнала при мен е слаб заради единия преходник, като го смених проблема си остана. Пробвах да свържа CD плеар, MP3 плеар и въпреки, че както източника, така и касетофона(182H2) са усилени максимално, пак свери доста тихо и без почти никакъв бас . Както жака, така и съпротивлението съм взел от телевизионен магазин близо до нас. Съпротивлението ми го свалиха от TV, а жака е от тези които се ползват мисля за свързване на TV с DVD- от единия край е с 3 жака- жълт, червен и бял. Та да питам по-разбиращите, дали проблема е в кабела, съпротивлението, касетофона или в мен (най-вероятно последното)
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Е, аз имам дв различни трансмитера, и на двата имам на жак вход аудио а не изход. Освен да са го направили когато чете от карта или усб да го превключва на изход... Как ме палиш сега да пробвам... Добре де нави ме :D само дето не ми се занимава сега да свалям радито в колата и да правя магии да му пускам сигнал от това чудо.
Коментар
-
Щом ти пуска звук към усилвателчето, значи може. Остава да пробваш на колата и да кажеш какъв е резултата. Аз още не съм взел моя от колата, но до утре след обед ще знам вади ли звук от жака или ще трябва да го префасонирам.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Щом ти пуска звук към усилвателчето, значи може. Остава да пробваш на колата и да кажеш какъв е резултата. Аз още не съм взел моя от колата, но до утре след обед ще знам вади ли звук от жака или ще трябва да го префасонирам.
Коментар
-
ogi28b написа:Започни да четеш темата и ще намериш отговори по страниците. Едва ли някой ще повтаря наново вече коментирани неща от същата тема.FIAT STILO 1.9JTD 2002
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар