profilink написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пускане на сигнал на оригиналното радио.
Collapse
X
-
profilink написа:здр колеги аз го направих малко по различен начин запуих ги на касо крачета 15 и 13 отздазт накасетофона за аух подадох на 20 и 19 сигнал от фм трансмитера си 18 е маса проблема е че много трудно префключва на аух иначе звукат е перфектен как да го излажа че има касета за да префключва по лесно на аух плс хелп ето тази хмеа използвахEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Ашколсун на vgeorgiev.profilink, ако поработиш малко над правописа, цена няма да имаш. Много трудно се четеш, допива ми се ракия.Темата ми е интересна, тъй като искам да си запазя оригиналния дизайн и да слушам малко по качествен звук от този, чрез FM трансмитер..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
maskarata написа:Колеги снощи се мъчих да пускам сигнал през входа на CD-чейнджъра, но не се получава. Касетофона не ми вади функцията CD. Модела на радиото ми е 182H. Предполагам че при свързване на 15 и 13 краче трябва да се разреши опцията CD. Къде може да е проблемът.Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
simeon3000 написа:maskarata написа:Колеги снощи се мъчих да пускам сигнал през входа на CD-чейнджъра, но не се получава. Касетофона не ми вади функцията CD. Модела на радиото ми е 182H. Предполагам че при свързване на 15 и 13 краче трябва да се разреши опцията CD. Къде може да е проблемът.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
Колеги, някой от вас да има идея/предложения за AUX на Fiat Punto HIGH CD (на снимката 2-рото) ?Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100
Коментар
-
Re: асд
niko_boev написа:Здравейте колеги.Интересно ми е дали може да се направи този "филм",само че с флашка.Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
Re: асд
marea-ta написа:niko_boev написа:Здравейте колеги.Интересно ми е дали може да се направи този "филм",само че с флашка.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар