simeon3000 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пускане на сигнал на оригиналното радио.
Collapse
X
-
fiat_stilo213 написа:Здравейте. Има ли някакъв начин да направя радиото да не се включва при подаване на контакт или при палене на двигателя /STILO /Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
Tornado написа:Tornado написа:Има ли желаещ за такъв кабел защото съм поръчал 2 броя ,но с фактура проформа и докато не преведа парите няма да ги изпратят?Общата цена за двата с доставката до Бг е 30,25 лв.
Коментар
-
Re: асд
Tornado написа:Licho написа:www.tme.eu - тук продават кабел, който се връзва на CD changer-а както гледам. Някой пробвал ли е?
Коментар
-
На трансмитера е вход не изход. Трябва да си разглобиш трансмитера и да вземеш нискочестотния сигнал преди FM модулатора и него да пуснеш към жака на трансмитера и чак тогава да го включиш с тоя кабел към оригиналното радио.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
extazy089 написа:Въпреки, че първоначално се заблудих, че сигнала при мен е слаб заради единия преходник, като го смених проблема си остана. Пробвах да свържа CD плеар, MP3 плеар и въпреки, че както източника, така и касетофона(182H2) са усилени максимално, пак свери доста тихо и без почти никакъв бас . Както жака, така и съпротивлението съм взел от телевизионен магазин близо до нас. Съпротивлението ми го свалиха от TV, а жака е от тези които се ползват мисля за свързване на TV с DVD- от единия край е с 3 жака- жълт, червен и бял. Та да питам по-разбиращите, дали проблема е в кабела, съпротивлението, касетофона или в мен (най-вероятно последното)Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:На трансмитера е вход не изход. Трябва да си разглобиш трансмитера и да вземеш нискочестотния сигнал преди FM модулатора и него да пуснеш към жака на трансмитера и чак тогава да го включиш с тоя кабел към оригиналното радио.
Коментар
-
veselin10 написа:extazy089 написа:Въпреки, че първоначално се заблудих, че сигнала при мен е слаб заради единия преходник, като го смених проблема си остана. Пробвах да свържа CD плеар, MP3 плеар и въпреки, че както източника, така и касетофона(182H2) са усилени максимално, пак свери доста тихо и без почти никакъв бас . Както жака, така и съпротивлението съм взел от телевизионен магазин близо до нас. Съпротивлението ми го свалиха от TV, а жака е от тези които се ползват мисля за свързване на TV с DVD- от единия край е с 3 жака- жълт, червен и бял. Та да питам по-разбиращите, дали проблема е в кабела, съпротивлението, касетофона или в мен (най-вероятно последното)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар