Става да, зелената букса отзад.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пускане на сигнал на оригиналното радио.
Collapse
X
-
Като се заговорихте за мулти-волан...В Бравото музиката е 182Н. Абсолютно същия модел го има и в Марея с мултиволан.Оказа се обаче, че буксата на моя модел, която е за свързване на мулти-волана е без нито едно краче. Просто не са изкарани от платката към буксата...Щото много ми се ще да си сложа един мултиволан от Марея...Решим ли ми е проблема?
Коментар
-
Аз съм с касетофон 182 H2 и днес мръднах до най-близкия телевизионен техник за жак и 100 ома съпротивление. Като го свързах по схемата на колегите в по-горните постове ми изкарва сигнал, мога да вържа и CD и телефона ми с подходящ преходник, но е доста тихо! Някой има ли идея на какво се дължи това и как да усиля сигнала, защото за да се чува що-годе добре "волумето" трябва да е на макс!
Коментар
-
Stoynev85 написа:Коя от предходните схеми е приложима за касетофон AD185M?Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
Въпреки, че първоначално се заблудих, че сигнала при мен е слаб заради единия преходник, като го смених проблема си остана. Пробвах да свържа CD плеар, MP3 плеар и въпреки, че както източника, така и касетофона(182H2) са усилени максимално, пак свери доста тихо и без почти никакъв бас . Както жака, така и съпротивлението съм взел от телевизионен магазин близо до нас. Съпротивлението ми го свалиха от TV, а жака е от тези които се ползват мисля за свързване на TV с DVD- от единия край е с 3 жака- жълт, червен и бял. Та да питам по-разбиращите, дали проблема е в кабела, съпротивлението, касетофона или в мен (най-вероятно последното)
Коментар
-
Мисля че ти трябва предусилвателно стъпало. Тоест да усилва амплитудата на сигнала преди да го подаде към касетофона. Схемата на такова стъпало е доста компактна, и ако решиш да си направиш, може да я събереш зад касетофона, а смалко повече фантазия може и на самата букса да се закрепи.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Имам един въпрос. Пробвах го тоя номер с резистора на радиото на пунтото обаче не се получава. Освен това на пунтото радиото е блаупункт и пиновете data-in и data -out са разменени.Пробвах ги и двата с резистора но не се включи в такъв режим. Къде бъркам? Модела е http://www.radio-code.lt/cc-1408?ext=htmlhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Мисля че ти трябва предусилвателно стъпало. Тоест да усилва амплитудата на сигнала преди да го подаде към касетофона. Схемата на такова стъпало е доста компактна, и ако решиш да си направиш, може да я събереш зад касетофона, а смалко повече фантазия може и на самата букса да се закрепи.
Коментар
-
Схемата става сложна, ако вкараш филтри и корекция усилването. На теб ти трябва елементарна схема с два операционни усилватела в един чип, около 4 кондензатора с малък капацитет и още 4 резистора с малка мощност. При добре подредени елементи се събира на много малка платка. Могат да ти я сглобят в някой ТВ сервиз, или някой приятел ако имаш който поназнайва как се прави. Сега нямам време, но ще проверя за подходящ набор от Неомонтана.Ше пиша по-късно.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар