Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

AD185H отключване на паметта.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

AD185H отключване на паметта.

Здравейте, След като се опитвах да си пусна сигнал към касетофона след много включвания и изключвания на захранването касетофона се прецака.Не ми е искал код, а просто не тръгваше. Само часовника му работеше. В нета намерих само двама човека с подобен проблем. Единия е румънец, другия е от Видин, но пише в един английски форум за ънлокинг.Та човека от Видин, ме посъветва да препрограмирам EEPROM-а. С дъмп файла, който изтеглих не успях да подкарам касетофона. ЦЪК.От ТУК. Си изтеглих дъмп за паметта IIC 24C08 1Kx8. Ето и дъмпа, който аз използвах ЦЪК. Ако ви иска код 0000. На мен не ми е искал код.Ето малко снимки как става:Тук се намираше паметта. Отпоих я и си сложих две цангови рейки, за да мога да я сваля друг път ако се наложи.Използвам JDM програматор и ICPROG. Ето я и паметта на програматора.След програмиране слагате обратно паметта:Успях да разпоя един SMD резистор и да го загубя. Изобщо не съм го слагал. Като погледнах схемата и ми се стори супер безсмислено предназначението му.Запоих 1ви крак (маса) със 7ми (WP).Някой ако има въпроси или препоръки нека пише.Предлагам темата да стане важна.[/url]
    04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

здравей колега, какво искаш да кажеш с това "опитвах да си пусна сигнал към касетофона", искаше да му пуснеш сигнал от мп3 плеър през входа за CD changer ли?
    Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
    Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

Да. Прочети тази тема ако искаш. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=42784
      04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

само левски аз все пак мисля да реша проблема като си потърся H2/H3
        Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
        Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

Браво! Темата наистина трябва да стане важна.
          Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
          Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
          -------------------------------------------------------------

Коментар

Working...
          X