Така проблема дето ми изникна няма да го разправям , че дълга и широка.уж за сега съм разбрал каде е проблема и ми се иска ако някой знае къде мога да си намеря тая джаджа ще съм благодарен.предполагам че ще има из някой морги ама фифти-фифти, трябва да търся тия дни все пак.или пък ако някой му се намира случайно такова нещо нека свирка :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
къде да си закупя ето това ...
Collapse
X
-
Това е копчето за аварийните светлини! Потърси в раздел продавам! На типо е същото а има 2-3 на части поне!!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Tornado странна работа какво да ти кажа.чува се едно щракане все едно съм включил мигачите,но докато щрака не светят.само като си ги пусна нали.отделно това оня ден вечерта ми се случи на 2 пъти да се включват самички, БЕЗ да бутам лосчето.1-во се вкл левите , по късно след няколко мин тъкмо паркирах и се вкл и десните.та днес ходих при един познат на бащата и човека гледа, гледа и каза евентуално от тоя "патрон" "поставка" незнам как да го нарека.и копчето за аварийните като го бутна и почва да щрака както казах по-горе.ако успея да си намеря това нещо и сичко да си работи нормално , направо ще си ударя задника в тавана.понеже не ми се дават кой знае колко кинти за нов цялостен блок със все чистачки,мигачи,ръчки и т.н.п.п. не е от релето или от бушони... щот проверихме ги . пък и без да се проверяват ако не работи релето няма да имам мигачи и тей , 4акам мненияCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Executer аз имам кординатите на един пич с типо , даже всичките интервали задна, предни чистачки , нагреватели за прозорци и т.н. са същите и може да се споразумеем с човека , ама ми се искаше и ако го има из някой магазин нещо....а и дали по моргите ще се съгласят да ми дадат само това... и интересно ако да колко пари ша кажат,като ги знам какви ги има.....п.п. забравих да кажа че откакто сме взели колата не и работеха аварийните и си мисля че впоследствие се развил тоя проблем , сега му дошло времето както се казва... щото нали са вързани аварийните и мигачите ...Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Взимай някое втора ръка, 100% ще е по-качествено от това в магазина, ако изобщо намериш, защото ще е оригинално!! Аз също имах проблем и той е че при аварийни светеха само десните мигачи, но след като го смених всичко си дойде на мястото!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар