Ето и моето подобрение ... Извинявам се за кофти снимките, но телефона не снима добре вечер и не се вижда като цяло ефекта - само на 3-тата снимка се вижда горе-долу, че наистина е доста светло. Много по-ярко свети в действителност и изглежа достатъчно ефектно (според мен).Опитах да сложа от това "алуминиевото фолио", но много разсейваше светлината и я правеше на петна. Следователно го махнах
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
леко подобрение на плафона
Collapse
X
-
Колеги не си играйте с това фолио, в практикер и в други магазини но там го има със сигурност спрея. Никел се води на дупли колор, не става като на капачката само ако се пръсне със спрея но има доста добро отряжение. Според мен ще е по добре ако диодите са обърнати нагоре към рефлектора а не към стъклото. При мен с диоди не става защото комп. постоянно ме предупреждава за изгоряла крушка на плафона и е досадно.
Коментар
-
u_bo
mareauser написа:...Отскубнал съм си диода на таблото,за да не ми бърка в очите и нямам твоя проблем. :D
Коментар
-
u_bo
naskobg написа:Може просто да се сложи допълнителен товар на веригата и няма да има проблеми. Защо да отскубваме диода?
Коментар
-
За пина не съм се сетил. А май диода не води директно към букса,кабел...Може да се прекъсне едната пътечка примерно.Но не е страшно-мога да презапоя друго Идиодче.Никакъв проблем.Дано да не бъркам,но май беше диод,не крушка,защото махнах 2-на абс-а и ... май жълтата крушчица.А с товара няма да стане,защото съм подменил 8 крушки с диодни.Marea Weekend
2,4 JTD 130 '99
Коментар
-
mareauser написа:За пина не съм се сетил. А май диода не води директно към букса,кабел...Може да се прекъсне едната пътечка примерно.Но не е страшно-мога да презапоя друго Идиодче.Никакъв проблем.Дано да не бъркам,но май беше диод,не крушка,защото махнах 2-на абс-а и ... май жълтата крушчица.А с товара няма да стане,защото съм подменил 8 крушки с диодни.
Коментар
-
Re: леко подобрение на плафона
здравеите колеги сега няма снимка но щеви покажа аз какси направих моята Мареа сас диот4ета и стана много готино,Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
КОЛЕГИ НА МОЙТА И НАПРАИПЛАФОНА САС ЕДИН СПРЕЙ НИКЕЛ И И НЯКАКВИ КРУ6КИ ОТ НАИ ОБИКНОВЕННО МАГАЗИНЧЕ ЗА ТУНИНГПисането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. Потребителите е желателно да постват във вид на "чист текст". Не трябва да се използват голям брой emoticons, главни букви (постването с главни букви се приема като ВИКАНЕ - ПОВИШЕН ТОН), или много цветен текст и други.Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
Здравейте, аз исках да сложа светодиоди. които да светят топло бяло. че другото ме дразни. В магазина такива имаше само на ленти, сложих 3 парчета от лента с по 6 светодиода, мисля че светят предостатъчно като сила, а като цвят са много приятни, осветява добре дори и на задните седалки, така че мисля, че се получи прилично.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар