С алуминиево тиксо (не фолио) съм боравил.Не съм го пробвал на тъмно,но трябва да е поне дваш по-осветено.Не съм се старал много.Можеше доста по-добре.ЕДИТ:Малко подмених шотовете. Постарах се повече.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
леко подобрение на плафона
Collapse
X
-
Колега,нямам представа какво е това.Ясно,че е вместо крушките,но не ми е ясно.Аз просто реших да видя какви крушки има там,та да търся по-белички.А бачкам с ал.тиксо и случайно се сетих.Та какво е това,колко струва и къде да го търся евентуално? Yellow_Flash_Colorz_PDT_20Marea Weekend
2,4 JTD 130 '99
Коментар
-
Светодиоди с които можеш да замениш фабричните крушки в плафона.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
аз моя опит още не съм го тествал на тъмно. довечера ще го пробвам. иначе от смимката се вижда че свети по-добре, така че съм обнадежденFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
Колега,не си забравил да пробиеш двете дупчици на фолиото,нали?Там,където си е имало преди.Нали тази топлина трябва да излиза.batproho написа:Светодиоди с които можеш да замениш фабричните крушки в плафона.Marea Weekend
2,4 JTD 130 '99
Коментар
-
mareauser написа:Колега,не си забравил да пробиеш двете дупчици на фолиото,нали?Там,където си е имало преди.Нали тази топлина трябва да излиза.Fiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
Аз също бях пробвал с фолио но наистина не се получава равномерна светлина има някакви петна и при мен затова и го махнах де.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Ето варианти за замяна на обикновените лампи:http://www.dealextreme.com/search.dx/search.festoon
Коментар
-
ilkor написа:Ето варианти за замяна на обикновените лампи:http://www.dealextreme.com/search.dx/search.festoonMarea Weekend
2,4 JTD 130 '99
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар