С алуминиево тиксо (не фолио) съм боравил.Не съм го пробвал на тъмно,но трябва да е поне дваш по-осветено.Не съм се старал много.Можеше доста по-добре.ЕДИТ:Малко подмених шотовете. Постарах се повече.
Колега,нямам представа какво е това.Ясно,че е вместо крушките,но не ми е ясно.Аз просто реших да видя какви крушки има там,та да търся по-белички.А бачкам с ал.тиксо и случайно се сетих.Та какво е това,колко струва и къде да го търся евентуално? Yellow_Flash_Colorz_PDT_20
Колега,не си забравил да пробиеш двете дупчици на фолиото,нали?Там,където си е имало преди.Нали тази топлина трябва да излиза.
.е да ама забравих. утре като пражя и другата половина ще ги направя дупките(въобще не съм им обърнал внимание).мерси че ме подсети ето снимки вече на тъмно
Прикачени файлове
Fiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Тези ’идиотчета’ Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 разпръскват ли или правят лъч?А къде могат да се намерят?По такива автомагазинчета за гъзарийки ли? А впрочем много светло стана в колицата.Вчера се пробвах да снимам,но не се получи.Кофти е това,че е жълтеникакво.Аз ще си го оставя мойто така за сега,а довечера ще пробвам пак да направя снимки.
Коментар