Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

букса под седалката?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

букса под седалката?

днес докато си чистех количката (брава ’96), забелязах някаква букса под седалката , чйито кабел стигаше до задната част на седалката , където по мое наблюдение се намира закючалката (ако мога да го нарека така) на колана - въпроса ми е ясен : за какво служи това?първата идея която ми дойде беше нещо от рода на еърбег система , но колата няма такова чудо или поне аз не виждам никаде да пише

При мен тази букса е включена. Като дадеш контакт на ключа и не е сложен колана и започва да издава звуков сигнал
    FIAT Marea ex
    FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
    Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

къде е включена?

Коментар

Излиза и друга букса не знам от къде идва, в нея е включена
        FIAT Marea ex
        FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
        Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

wazmo написа:
          Излиза и друга букса не знам от къде идва, в нея е включена
          Другият край излиза от заключалката на колана
          Fiat Marea 1.8i 16V
          Fiat Tipo 1.4i 8V
          Fiat Punto 1.6i 8V
          www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

И аз на типо-то имам такава свободна букса само под шофьорската седалка! Мисля си, че е за ел. подгрев на седалката!

Коментар

Значи по принцип тези букси имат няколко предназначения.1. както каза колегата подгряване2. Датчик за сложен колан3. Сега вече прават еърбега да се отваря когато колана се задейства. доло под седалката има един механизам с една прожина и когато е сложен колана при зблусах и задействане контрата на колана той опъва прожината дава контакт и отваря еърбега освен това има и датчици по калници брони и така на татак за еърбега
              www.puntopower.com
              FIAT Punto 1.2 16V Sporting

Коментар

Working...
              X