Здравейте колеги Брат ми кара Типо 1.6 и.е. 94г Вчера му изгоря един бушон и отказаха стъклата,оборотомера и температурният датчикСменихме го , и днес пак същия проблем Явно пак е изгорял бушона , но не ми се занимаваше да гледам че в тази тамница...Знаете ли от какво може да се получава това Според мен някаде дава на късо ,но накаде да се насоча
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с бушон на Типо
Collapse
X
-
Това типо със дигитално табло ли е? Защото аз съм с аналогово и стъклата ми са на друг бушон! Махал съм го и другите неща ми работят!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Кой бушон точно сменяш ? При мен за стъклата е отделен отстрани, не е на бушонното табло!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Не мога да ти помогна колега, при мен е коренно различно!! Успех!!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
Коментар
-
Както си обяснил, това е сервизния бушон. На него са закачени куп простотии. Кажи ми с кое табло си на бушоните - дългото или късото? Датчика за температура на водата на термостата ли е или на главата? Бобината с усливател ли е или е нормална(захранване - 4 в редица или 2х2+1)? Задавам ти всички тези въпроси, за да конкретизирам типа на инсталацията при теб. На първо четене ми се струва, че имаш проблем в самото табло.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар