Врътката за степените на вентилатора ми правеше номера. Позициите "Auto" и "0" си сменяха самоволно местата, най-често при преминаване през дупки ... и реших да видя какво има вътре.Ето две теми, където е обяснено как се сваля централната конзола:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...hp?t=11703Аз продължих още малко по-нататък и свалих и средната конзола с врътките и лампичкте. Не е от най-приятните работи, затова се въоръжете с търпение Освен централната конзола, трябва да се свали и пепелника. Зад него има една пластина, която трябва да се измъкне от гнездото й (избутвате я надясно), за да освободите средната конзола. Чалъмът после е - с едната ръка държите пластината и дърпате към себе си, за да се освободи място, а с другата насочвате единия край на конзолата, за да излезе навън. Не се плашете от многото кабели и букси, сваляйте ако ви пречат, всички са различни и не може да сбъркате после.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ремонт на врътката за степените на парното
Collapse
X
-
gari_brasna4a написа:и мойта врътка ми прави тоя номер ама аз я оправят с един десен между "чистачките".ако нестава от 1-вия път "благославям" всички женски в родата им и 2-ри удър действа подяволите,но незнам до кога .Фиат БРАВО 1200 куб.см. 59kW 2001 Г.И. Stilo GAS
Ситроен Берлинго 1.6 HDi 2009
Коментар
-
Колега Vladim верно ли се появи пак? И аз моята врътка я правих зимата ,и аз наддигах пластините,ама дано повече не ми се случва че си изпортоших ръцете тогава докато изкарам това пластмасовото с тия жила по него Yellow_Flash_Colorz_PDT_29Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
PaUnOff написа:Колега Vladim верно ли се появи пак? И аз моята врътка я правих зимата ,и аз наддигах пластините,ама дано повече не ми се случва че си изпортоших ръцете тогава докато изкарам това пластмасовото с тия жила по него Yellow_Flash_Colorz_PDT_29Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Не се ядосвайте, винаги след ремонт нещата пак се скапват (това си е като някакво правило май). На мен пък копчето за показване на температурата не ми работеше, свалях платката през септември, намерих прекъсната писта, възстанових пистата със сребърен лак, но сега отново трябваше да я възстановявам.Така поне затвърдяваме знанията и уменията си до момента, в който ще сме готови сами да си отворим автосервизFiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
Колеги според мен трябва да се поопънат просто малко пластинките - при мен мисля че се получи..... Не съм техническо лице обаче, тая грес техническата не я барайте... щом е там - значи помага за нещо.I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way......
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар