Здравейте колеги. Днес ми се случи нещо странно и незнам ако найстина е тръгнала да се развала ще има мн нерви. Та стрелката на бензина ми зе да играй хоро. Както си беше на тва положение дето е по едно реме падна до долу после се качи повече от колкото беше и после пак си се върна на нормалното положение дето беше. И това го прави на запалена кола в движение? Какво може да е дайте някакви предположения от какво може да е само да не се е преебал датчика за горивото че токава големи ядове ще бера.Извинявам се на модераторите ако не е в правилния раздел темата ако има нещо да я преместят в правилния.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стрелката за бензина се побърка
Collapse
X
-
бензиномер
може да се е откачило нещо при помпата жици -буските всичко е в бензин или по вероятно реостаттчето един окисен слой като серпентина се е износило и не прави контакт с пластиката може да се разглоби и да се провери трудно става ама се прави или да си търсиш от друга помпа бензиномер -но читав вижда се дали е износено иначе ново е скъпо
-
До колкото съм наясно бензиномера и стрелката на таблото са свързани директно и не минават през компа. Търси проблема в бензиномера в резервоара. По вероятно се е окислил и трябва да го почистиш или буката му не е наред.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
Виж кабелите. При мен този номер го правеше на датчика за водата. Даже така и продадох колата. Гледахме я при Оги, всичко точно. След това закачиха компа на професионален комп за диагностика - и там беше всичко наред. Така и не знам от какво е бил проблемът. Но както си мислих, а и както Оги заключи, явно някъде не прави добър контакт.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар