запален е меко казано брато направо съм се побъркал
другата седмица един колега ще ми донесе пръчк и ще пробвам анхелските очи .А секга мисля каде другаде по колицата (вътре в копето) да си сложа малко синьо осветление
Дори сам решил сега да сменя на всички врътки да ги направя от зелени на сини. Само ме е яд че май ще се наложи да сменям радиото
никаде немога да намеря с ЦД. правих какви ли не ъпгрейди на тва но накрая нестана тва което исках
направих го мн финно да плейва мп3 от външен плеар изведох си сигнал за усилвател преди крайното стъпало за да няма допълнително кривене и накрая кво , като запаля и на здните колони си чувам ШИБАНИЯ алтернатор
(((((((((((( чуствам се мн преебан колко мъки беше да го направя , всичко сам съм си правил дори и усилвателя (можеби това е прблема) , но и познати с копувани уж хубави имат подобни проблеми Засега само вътрешното осветление не ми е изневерило :D сега чакам заплата и ще слага Бели светини (фарове), но както си трябва и габарити и къси и дълги , но искам от тия най-белите дето даже леко на циньо бият (мале кав съм се побъркал с тва синьо ) :P

Коментар